...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΤΟ “PLAN B” ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
     Ελληνίδες και Έλληνες συμπατριώτες.
     Αυτό όπως θα καταλάβετε δεν είναι ένα απλό άρθρο......
Είναι ένας «σεισμός» που ισοπεδώνει τους Σιωνιστές την «Νέα Τάξη» και όλα τα πιόνια της Βουλής, με ή χωρίς.... γραβάτα.

     Στο προηγούμενο άρθρο επισήμανα καταρχήν πως η Μακεδονία μας δεν κινδυνεύει από κανέναν όσο εμείς είμαστε εδώ και επίσης, πως οι μαριονέτες του επερχόμενου αντίχριστου που κυβερνούν την Ελλάδα και τον κόσμο, προσπαθούν με αυτά που κάνουν, να πάνε κόντρα στον Θεό και να αντιστρέψουν τις προφητείες των αγίων.

Διότι σύμφωνα με τις προφητείες, ο αντίχριστος και οι δυνάμεις του χάνουν, ενώ η Ελλάδα μεγαλώνει και μεγαλουργεί. Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν, να το δεχθούν αυτό οι Εβραίοι Σιωνιστές της Νέας Τάξης;

Γι’ αυτό λοιπόν, προσπαθούν μ’ αυτά που κάνουν, να «αλλάξουν» το αποτέλεσμα, να αντιστρέψουν τις προφητείες, ώστε να χάσει η Ελλάδα και όχι αυτοί.

     Δεν διεκδικούν βέβαια το «νόμπελ» ευφυίας αλλά το «νόμπελ» ηλιθιότητας. Διότι ακριβώς με αυτά που κάνουν, μόνοι τους οδηγούν τα γεγονότα στην επιβεβαίωση των προφητευμένων. Και να μην ξεχνάμε, πως η Ελλάδα μας και ελευθερώθηκε από τους Τούρκους και μεγάλωνε, με την «βοήθεια» των «συμμάχων» μας, που ήταν και οι μεγαλύτεροι εχθροί μας. Αλλά μας βοηθούσαν, διότι αυτό νόμιζαν πως ήταν το δικό τους «συμφέρον».

     Με τις ενέργειες λοιπόν των εχθρών μας, έρχεται το συμφέρον της Ελλάδος και επαληθεύονται οι προφητείες.

     Για να δούμε λοιπόν τώρα, τι κάνουν στην Ελλάδα οι εχθροί μας, τι επιδιώκουν και πότε θα αρχίσουν τα «θερμικά» γεγονότα των προφητειών.

     Αυτό που επιδιώκουν φυσικά είναι να μην ξεκινήσουν πολεμικά γεγονότα και γι’ αυτό κάνουν τα πάντα για να μην προκαλέσουν στρατιωτικά τους Έλληνες.

     Δεν επιδιώκουν κανένα θερμό επεισόδιο, διότι η Ελληνική κοινή γνώμη, αφού γνωρίζει σήμερα το φιάσκο και την προδοσία που έγινε στα Ίμια, δεν σηκώνει άλλο φιάσκο.

     Αυτό που προσπαθούν λοιπόν, είναι να υποτάξουν και να τεμαχίσουν την Ελλάδα, με το “PLAN B” των Σιωνιστών, που είναι η εθελούσια υποταγή των Ελλήνων, στην παράνοια, την παρανομία και τον ΦΑΣΙΣΜΟ.

     ΔΗΛΑΔΗ και για να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους:

     Το να προσπαθήσεις να κατακτήσεις μία χώρα χωρίς πόλεμο, ήταν αδύνατον πριν ιδρυθεί το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ δημιούργησε μεθόδους για να μπορεί να κατακτά κράτη χωρίς πόλεμο, με την διαφορά ότι δεν ήταν ΝΟΜΙΜΟΙ αυτοί οι τρόποι.

Γιατί ως διεθνής μηχανισμός «στήριξης» κρατών, δεν προέβλεπε το καταστατικό του να ενεργεί με ΔΟΛΟ και με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ τρόπους, κατά του κράτους που πήγαινε να «στηρίξει».

 Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί ο τρόπος για να μπορεί το ΔΝΤ να «νομιμοποιήσει» τους παράνομους τρόπους που χρησιμοποιούσε για την κατάκτηση ενός κράτους.

Και ο τρόπος, ήταν να έχει απέναντί του το ΔΝΤ και να διαπραγματεύεται, όχι την ΝΟΜΙΜΗ Κυβέρνηση του κράτους,  αλλά μία άλλη ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

     Διότι: Παράνομοι οι τρόποι του ΔΝΤ, παράνομη και η Κυβέρνηση που «στήριζε», οπότε μεταξύ δύο παρανόμων, ισχύει το δίκαιο του πιο ΙΣΧΥΡΟΥ και όχι το διεθνές δίκαιο.

     Αν δεν το έχετε καταλάβει, είναι ο ίδιος ακριβώς τρόπος, με τον οποίον πήραν οι Τούρκοι και κρατάνε ακόμα την μισή Κύπρο, παρά την παράνομη εισβολή που έκαναν.

Και αυτό, διότι πέντε ημέρες πριν την Τουρκική εισβολή, έγινε το πραξικόπημα στην Κύπρο, έριξαν την νόμιμη Κυβέρνηση του Μακάριου και η παράνομη επίθεση των Τούρκων, έγινε απέναντι στην παράνομη Κυβέρνηση του Σαμψών. Και έτσι μεταξύ παρανόμων, ισχύει το δίκαιο του Ισχυρού και όχι το Διεθνές. ΚΑΙ αυτό ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ και γι' αυτό παραμένει ΑΛΥΤΟ το θέμα της Τουρκικής κατοχής της Κύπρου.

     Αυτό ήταν και το βασικό “PLAN A” των Σιωνιστών, όταν ήρθαν με το ΔΝΤ για να κατακτήσουν την Ελλάδα. Να έχουν καταρχήν απέναντί τους μια παράνομη Κυβέρνηση, για να μπορούν να κάνουν και αυτοί τις παρανομίες τους. Έτσι είχαν σχεδιάσει πάλι ένα διπλό πραξικόπημα και σε Ελλάδα και σε Κύπρο τον Αύγουστο του 2011, για να αναλάβει μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Αλλά για κακή τους τύχη το γνωρίζαμε και έτσι έστειλα τότε ένα άρθρο 10 ημέρες πριν εκδηλωθεί το Πραξικόπημα.  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, 
εκεί ΤΕΛΕΙΩΣΕ το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και σώθηκε η Ελλάδα από το “PLAN A” του ΔΝΤ.

Αυτή είναι η δύναμη του διαδικτύου και έτσι ενεργεί όταν την χρησιμοποιείς υπέρ της πατρίδας σου.

Μετά λοιπόν από την αποτυχία του “plan A” και του Πραξικοπήματος με το οποίο θα «νομιμοποιούσαν» την παράνομη εισβολή του ΔΝΤ στην Ελλάδα, αφού τα παράνομα δάνεια και τα παράνομα μνημόνια θα τα είχε υπογράψει μία παράνομη Κυβέρνηση, έβαλαν μετά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μπροστά, το “PLAN B”.

     Το “PLAN B” δεν άλλαζε σε τίποτα τους παράνομους τρόπους κατάκτησης της χώρας, αφού δεν υπάρχουν νόμιμοι τρόποι για να κατακτηθεί η χώρα χωρίς πόλεμο.

Η διαφορά του ήταν, ότι αυτές οι παρανομίες, που θα έφθαναν στα όρια του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, θα έπρεπε να παρουσιάζονται στους Έλληνες με έναν δόλιο τρόπο και υπό την ΚΑΛΥΨΗ...   της «Δημοκρατίας».

     ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά τα διατάγματα, οι υπουργικές αποφάσεις και οι νόμοι που θα ψηφίζονται, θα είναι εντελώς αντιδημοκρατικά, αντισυνταγματικά και θα φθάνουν στα όρια της τρέλας και του ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

     Η εικόνα όμως που θα παρουσιάζει αυτό το τρελό πολιτικό σύστημα, θα είναι... «Δημοκρατική». Η Βουλή θα λειτουργεί με την εικόνα της Δημοκρατίας, τα κανάλια οι συζητήσεις και οι «διαφωνίες» μεταξύ των πολιτικών στο ίδιο θέατρο. Οι επίσκέψεις των «επισήμων» και οι δεξιώσεις εντός και εκτός Ελλάδος θα δίνουν άλλη μία ψευδή εικόνα «πολιτικού πολιτισμού» και «Δημοκρατίας», μέχρι τελικά, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και να φθάσουν στο σημείο να την αποδεχθούν, ως τετελεσμένο και φυσικό επακόλουθο σαν να .... είναι» και νόμιμο...!!!

     Και να την αποδεχθούν τελικά ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, αφού και να καταλαβαίνουν την τρέλα και τον φασισμό των «νόμων», δεν θα μπορούν με κάποιο τρόπο να αντιδράσουν, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τους ενώνει και δεν θα τους οργανώνει σε μία δραστική διαμαρτυρία.

     Έτσι, Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες μου, ζήσαμε και ζούμε, την απόλυτη παράλογη  ΠΑΡΑΝΟΙΑ στα ψηφίσματα και τους «νόμους»  των πολιτικών μας και φθάσαμε στον απόλυτο ΦΑΣΙΣΜΟ, και όλα αυτά υπό την εικόνα ... της «Δημοκρατίας»..!!!

Ζήσαμε μέχρι και καταπάτηση Δημοψηφίσματος, δηλαδή την χειρότερη έκφραση του ΦΑΣΙΣΜΟΥ, χωρίς καμία διαμαρτυρία ΟΛΟΥ του πολιτικού συστήματος, χωρίς να παραιτηθεί ούτε ένας βουλευτής, χωρίς αντίδραση του προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς αντίδραση του Στρατού που είναι ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με όρκο να το φυλάει και χωρίς να αντιδράσει ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, αφού το Δημοψήφισμα ενός κράτους μέλους της Ένωσης, ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ...!!!!

     Τσακίσανε και γκρεμίσανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Το Ελληνικό Σύνταγμα, την Δημοκρατία αλλά και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, αλλά όλα έμειναν ... ήηηησυχα, σαν να ..... μην έγινε τίποτα.

     Και οι Έλληνες να καθόμαστε να αναρωτιώμαστε...... «μα τί γίνεται»;;;; «τι συμβαίνει»;;;; «τρελοί είναι»;;; «καταλαβαίνουν τι κάνουν»;;;


     Ελληνίδες και Έλληνες συμπατριώτες.

     Σας παρουσιάζω το “PLAN B” της «Νέας Σιωνιστικής Τάξης» στην προσπάθειά της να καταλάβει την χώρα χωρίς πόλεμο.

     Ο πραγματικός ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα έρθει με το “PLAN C” της «Νέας Τάξης», αλλά ακόμα δουλεύουν το “PLAN B”, γιατί το τελευταίο που θέλουν, είναι να επιτεθούν φανερά στους Έλληνες.

     Και αυτό «το «ΠΕΙΡΑΜΑ» του “PLAN B”, το ΤΕΝΤΩΣΑΝ ΟΣΟ ΠΑΕΙ με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για να δουν τα αποτελέσματα, επάνω στο πιο ευαίσθητο σημείο των Ελλήνων που είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ τους.  Και με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, πήγαν και έφεραν τα πάνω κάτω.

     Μήπως νομίζετε δηλαδή πως χρειαζόταν να τους πούμε εμείς πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;;; Πως δεν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα;; Πως οι Σλάβοι και οι Αλβανοί δεν είναι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;;;

     ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

     Λέτε πως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ΗΛΙΟ από το φεγγάρι;;

     Λέτε να χρειαζόταν να αποδείξουμε εμείς, την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και να τους υποδείξουμε την ΠΑΡΑΝΟΙΑ τους;;;

     Χρειάζεται να αποδείξουμε ότι «δεν είμαστε ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ»;;

     Λέτε πως δεν τα γνωρίζει αυτά όλος ο κόσμος;;

Και ο κόσμος τα ξέρει και αυτοί τα ξέρουν.

     Και πως ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ την ιστορία ξέρουν και πως είναι ΑΚΥΡΗ η «συμφωνία» ξέρουν και πως είναι πολλαπλώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και πως θα έπρεπε να ψηφίστεί από τα 3/5 της Βουλής, και πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει νόμιμη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στην χώρα ΞΕΡΟΥΝ, και όλα τα ξέρουν.

     Αλλά το “PLAN B” της Νέας Τάξης που ακολουθούν, αυτό επιβάλλει να κάνουν.

     Να «πουλάνε» παραχάραξη, τρέλα και ΦΑΣΙΣΜΟ, σαν να είναι .... αυτή η «αλήθεια» και σαν να είναι όλα ...  τέλεια ... και «Δημοκρατικά».

     Ο κόσμος να τους κράζει, να τους φτύνει, να μην μπορούν να περπατήσουν στον δρόμο, και αυτοί να σου λένε .... «η Δημοκρατία θα νικήσει»..

     Αυτό είναι λοιπόν το “PLAN B” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και αυτό ζούμε. Είναι η απόλυτη πολιτική αναρχία, η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,  που διαλύει τα πάντα και ξεπουλάει την χώρα, υπό την εικόνα του .... «όλα καλά και δεν τρέχει τίποτα» ... και ... πάμε τώρα σε .... «Δημοκρατικές εκλογές»..!!!! 

     Έτσι εξελίσσεται το “PLAN B” κατά της Ελλάδος και όσο εφαρμόζουν αυτό, δεν υπάρχει ούτε χρεοκοπία ούτε πόλεμος στην Ελλάδα. Και τώρα μπορούμε να το πούμε ελεύθερα, γιατί τώρα που τους τινάζουμε στον αέρα το “plan B”, έχουμε πάρει τον χρόνο που χρειαζόταν, για να ετοιμαστούμε για το “plan C” των Σιωνιστών.

     Τα προφητευμένα πολεμικά γεγονότα κατά της Ελλάδος, που ξεκινούν με την χρεοκοπία της χώρας και την επίθεση του ισλαμικού στρατού που ήδη τον έχουν μέσα στην χώρα και περιμένει, αυτά θα ξεκινήσουν όταν θα βάλουν σε εφαρμογή το “PLAN C”.

     Είναι η στιγμή που έχει πει ο άγιος Παΐσιος πως: «θα παραδώσουν την χώρα στον αντίχριστο».

     Αυτή η  δύναμη που θα μας επιτεθεί με το “PLAN C”, των Σιωνιστών, είναι όλη η επίγεια δύναμη του αντίχριστου, που ούτε μπορείτε να την φανταστείτε.

1.Θα είναι ο Ισλαμικός στρατός από 120.000 περίπου ζωντανά «ζόμπι», που γίνονται έτσι υπό την επήρεια χαπιών.(captagon)Δεν κοιμούνται, δεν πεινάνε, δεν διψάνε, δεν νοιώθουν κανένα πόνο για 60-80 ώρες. O Συριακός στρατός αυτές τις ώρες υποχωρούσε και περίμενε να περάσει η επήρεια των χαπιών.

2.Θα είναι όπλα φυσικών καταστροφών του συστήματος “HAARP”. (θύελλες, πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμός) Η τραγωδία στο Μάτι ήταν «πρόβα» αυτών των όπλων και το έχω γράψει. 

3.Θα είναι όπλα συχνοτήτων. Είναι τα “gwen towers” που σας τα παρουσιάζουν σαν «κεραίες κινητής τηλεφωνίας». Όταν γίνονται όπλα, αυξάνουν την ένταση της ακτινοβολίας και χτυπάνε τον εγκέφαλο. Ελέγχονται δορυφορικά.

4.Θα είναι όπλα βιολογικού πολέμου με θανατηφόρους ιούς. Ήδη έκαναν και σε αυτά τα όπλα μεγάλη γενική «πρόβα». Χτύπησαν πριν τρεις μέρες την Καστοριά και έστειλαν μέσα σε 48 ώρες 400 ανθρώπους στο νοσοκομείο με οξεία γαστρεντερίτιδα. Ο ιός τους χτύπησε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όποιο σημείο της πόλης και να βρίσκονταν.  Θα μπορούσαν να έχουν ρίξει θανατηφόρο ιό. Με τα βιολογικά όπλα τεχνητών νεφών, σπέρνουν ότι ασθένειες θέλουν.

Αποδεικνύω οτιδήποτε λέω. Γνωρίζω τις εγκαταστάσεις αυτών των όπλων πως λειτουργούν και που βρίσκονται σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Κάνω έρευνα από το 2007 επάνω σε αυτά τα όπλα. Τα έχω πει σε τηλεοπτική εκπομπή τον Ιανουάριο του 2013 και αντί να με καλέσουν να τα ερευνήσουμε, εξαφάνισαν εκπομπές, υλικό τα πάντα. Ψάχνοντας βρήκα κάποιον “youtuber” που είχε γράψει μία εκπομπή πριν την σβήσουν και την έχει ανεβάσει αυτός 14 μήνες μετά.