...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Σημίτη πες αλεύρι….η τιμωρία για τους νεκρούς των Ιμίων σε γυρεύει!!!

Τα συντρίμμια βρίσκονται καλά φυλαγμένα στη βάση του Ναυτικού και κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αυτά… Γιατί;
Αυτές οι τρύπες, οι πρώτες και μοναδικές μέχρι σήμερα, φωτό, είναι καθαρά από σφαίρες, όχι από «πριτσίνια» (pronews)......Σημίτη και λοιπά άλλα κομματόσκυλα του ΠΑΝ-ΣΟΚ κανείς σας δεν έχει τιμωρηθεί ακόμη για την Προδοσία των Ιμίων και τον θάνατο που οδηγήσατε τους πιλότους του χαμένου ελικοπτέρου της μαύρης εκείνης ημέρας για τον ελληνισμό.

Είστε το ίδιο δολοφόνοι όπως και οι τούρκοι που γάζωσαν τότε τα παιδιά μας.
Eπειδή δεν δώσατε διαταγή να το πράξουν πρώτοι εφόσον σαν πονηρός σημίτης και δούρειος ίππος του ελληνισμού, γνωρίζατε τι είχε συμβεί και έπρεπε να απαντήσετε άμεσα και καταλυτικά! Έτσι γίνεται σε ώρα εισβολής ελληνικού εδάφους από τον εχθρό.

Ανέβηκαν σε ελληνική γη και μογγόλος με τέτοιες διαθέσεις πρέπει να τον κλαίει η μάνα του για χρόνια.

Έπρεπε να είχατε κάνει στάχτη τα Ίμια γιατί έτσι οι μογγόλοι θα έπερναν αυτό που ζητούσαν. Στάχτη και κάρβουνο ζητούσαν, αυτό θα έπερναν κατευθείαν ζεστό μέσα από το ελληνικό ναυτικό.

Εσείς όμως σαν δούρειος ίππος συνεχίζετε την ζωή μέσα από αυτά που αρπάζατε τόσα χρόνια, ατιμώτητος.
Τώρα που η αριστερή μαφία θα πέσει και θα τιμωρηθεί για όλη αυτή την προδοσία με τα μνημόνια και το ξεπούλημα της Μακεδονίας, είστε ο επόμενος που θα περάσει από το ταμείο να πληρώσει τα εγκλήματα του εναντίον του ελληνισμού.

Θα δικαστείτε για τον θάνατο των αξιωματικών:

Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση,

Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο,

Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.

Το ημερολόγιο του ΓΕΕΘΑ που περιγράφει την τελευταία επικοινωνία με το ΠΝ21

Στις 04.25΄ π.μ. η «ΝΑΒΑΡΙΝΟ» F461 αναφέρει ότι έχει ήδη απογειώσει το ελικόπτερο της AB-212ASW «ΠΝ21» που αυτή τη στιγμή βρίσκεται πάνω από τη νησίδα και αναμένει την αναφορά των αποτελεσμάτων της αναγνώρισης από το πλήρωμά του.

Στις 04.26΄ π.μ. η ίδια φρεγάτα αναφέρει ότι το ελικόπτερο δεν έχει εντοπίσει ακόμη τίποτα.

Στις 04.28΄ π.μ. η φρεγάτα «ΝΑΒΑΡΙΝΟ» F461 αναφέρει ότι βρέχει στην περιοχή, η ορατότητα είναι χαμηλή και το ελικόπτερο προσπαθεί να εντοπίσει οτιδήποτε.

Στις 04.29΄ π.μ. το ΓΕΝ γνωστοποιεί στη φρεγάτα ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναμένει την άμεση ενημέρωσή του για τα αποτελέσματα της αναγνώρισης του ελικοπτέρου.

Στις 4.47΄ π.μ. η φρεγάτα «ΝΑΒΑΡΙΝΟ» F461 αναφέρει ότι το ελικόπτερο έχει μέχρι στιγμής εκτελέσει τέσσερις διελεύσεις πάνω από τη νησίδα σε ύψος 40-50 μέτρων, με αρνητικά αποτελέσματα εντοπισμού ατόμων.

Στις 04.50΄ π.μ. η φρεγάτα «ΝΑΒΑΡΙΝΟ» F461 αναφέρει ότι το ελικόπτερο εντόπισε άτομα πάνω στη Δυτική Ίμια και ότι πρόκειται για 10 περίπου Τούρκους καταδρομείς. Αμέσως μετά την επιβεβαίωση της παρουσίας Τούρκων στη νησίδα, ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Λυμπέρης εισηγήθηκε τρεις λύσεις στην πολιτική ηγεσία της χώρας.

Η επικοινωνία φρεγάτας και ΕΘΚΕΠΙΧ εκείνων των τελευταίων στιγμών

Ωρα 5.04 ΓΕΝ: Το ελικόπτερο να επιστρέψει.

Ωρα 5.05 ΝΑΥΑΡΙΝΟ: Εχω απώλεια επαφής με το ελικόπτερο. Τελευταία του αναφορά EMERGENCY – EMERGENCY 1,5 μίλι βόρεια από το σημείο του ενδιαφέροντος.

Στις 5.07 ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Δημήτρης Σπυρίδων ενημερώνεται ότι ο ΣΑΜ δεν έχει στο ραντάρ του το ελικόπτερο και ότι το καλεί, δεν του απαντάει και ότι ακούει τη φρεγάτα YAVUZ να το καλεί.

Ωρα 5.13 ΓΕΝ: Ερωτηματικό: Εχετε επικοινωνίες;

Ωρα 5.14 ΝΑΥΑΡΙΝΟ: Αρνητικό

Ωρα 5.14 ΓΕΝ: Ερωτηματικό. Εάν αποκτήσατε κάποια στιγμή επικοινωνία.

Ωρα 5.15 ΝΑΥΑΡΙΝΟ: Τον ακούσαμε που έκανε μια κλήση μόνο.

Ωρα 5.16 ΓΕΝ: Τον έχετε στα Ρ/Ε;

Ωρα 5.16 ΝΑΥΑΡΙΝΟ: Αρνητικό.

Ωρα 5.24 ΓΕΝ: Το EMERGENCY τι ήταν;

Ωρα 5.24 ΝΑΥΑΡΙΝΟ: MASTER CAUTION EMERGENCY

Το ελικόπτερο καταπέφτει, σκοτώνοντας τους τρεις επιβαίνοντες αξιωματικούς: Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο, Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.

Στις 06:10 το πρωί, οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών, Γ. Αρσένης και Θ. Πάγκαλος, ανακοινώνουν τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας με προσωπική παρέμβαση του Προέδρου των ΗΠΑ Clinton και του διαμεσολαβητή R. Holbrooke. Οι ελληνικές δυνάμεις αποχωρούν από τα Ίμια παίρνοντας μαζί και την ελληνική Σημαία. Το ίδιο πράττουν και οι Τούρκοι καταδρομείς (no flags, no ships, no troops).