...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Κηρύσσουμε τον Πόλεμο σε Μασονία και λέσχη Μπίλντερμπεργκ

αρχείο λήψης.jpg
Μασονία και λέσχη  Μπίλντερμπεργκ  συνιστούν τα κρυφά ελατήρια μιας διεθνούς τρομοκρατίας που προωθεί τα συμφέροντα της Νέας Τάξης και της Αυτοκρατορίας των τοκογλύφων σε βάρος αδύναμων λαών και κοινωνιών....


Όσο εσείς προσπαθείτε να καταλάβετε τι και πως έγινε και έχουμε πλέον ένα Κρατίδιο με το όνομα Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πάνω από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ , εμείς αναλαμβάνουμε δράση συγκροτώντας  (αρχικά) ειδική 5αμελή ομάδα «κυνηγών », την «Η.ΜΒ»

Πλέον ξέρουμε με αποδείξεις  , τι έγινε , από ποιους και γιατί !

Για πρώτη φορά χρειάστηκαν και βρέθηκαν οι απαραίτητες πιστώσεις  ( για εισιτήρια ,διαμονή και διατροφή ) από πρόσωπα που επιθυμούν την ανωνυμία τους, τους  οποίους ευχαριστούμε γιατί είναι Ελληνόψυχοι με Ελληνική καρδιά και συνείδηση. 

Ξεκινούμε από ΕΔΩ  http://www.glm.org.mk/ , τη Μεγάλη Μασονική Στοά της «Μακεδονίας» που βρίσκεται στ… στα ΣΚΟΠΙΑ .

Ακολουθούν οι  μυστικές μασονικές λέσχες των πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων και του πανεπιστήμιου Yale και της εκεί λέσχης που  φέρει την ονομασία “Skull and Bones”.

Προς  το "Ύπατο Συμβούλιο του 33ου".

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και «αντιστρέψετε» τις εξελίξεις πριν φτάσουμε σε εσάς, σύντομα . Η μεγάλη παγίδα που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε είναι η «Τάση για ομοιομορφία της αδελφότητας » που καλείστε να εξυπηρετήσετε , και που έτσι εξυπηρετείτε συμφέροντα σε βάρος Κοινωνιών (ξέρετε ποια )που ΧΩΡΙΣ αυτές , δεν μπορείτε να υπάρξετε …μόνοι σας στο σύμπαν.

Ο Θεός ας μας συγχωρέσει…και πάλι.

Υγ1. Επεξεργαζόμαστε στρατηγική ώστε , όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με παροχή πληροφοριών και όχι μόνο , να μπορεί.

Υγ2 . Όποιος αποκαλύψει την ταυτότητα μέλους της ομάδας «Η.ΜΒ» , θα θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του και τη ζωή δικών του προσώπων.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  (Η.ΜΒ)