...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Αυτούς Τους Προδότες Ποιος Θα Τους Εκτελέσει? Απάντηση Σε Μια Ελληνική Ψευδαίσθηση!

Αυτούς τους Προδότες (153+Πάνο Καμμένο+Προκόπη Παυλόπουλο=155 ) ποιος θα τους Εκτελέσει?.......
'Οταν: Κυριάκος Μητσοτάκης Λέει: Δέν είναι Προδότες όσοι ψήφισαν Ναι στην Συμφωνία των Πρεσπών, Άρα δέν θα λογοδοτήσουν σε κανένα Δικαστήριο η Προδότες όταν θα έρθει η ΝΔ στην Εξουσία!

Όταν : Η Ελληνική Δικαιοσύνη που πέρασε Συνταγματικά και Νόμιμα όλα τα Μνημόνια και τα Μέτρα τους, Δέν ερευνά τις καταγγελίες Γ.Τράγκα για Χρηματισμό από Σόρο με 250εκ προς Σύριζα και λοιπούς Βουλευτές, για να ψηφίσουν την συμφωνία! Αυτή είναι η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη? Η μήπως είναι ελεγχόμενη? Αλλά εσύ δύστυχε Πολίτη αν χρωστάς 1 ευρώ στην εφορία, σου παίρνουν το σπίτι,και πας φυλακή!

'Οταν: Σύσσωμα τα ΜΜΕ και Δημοσιογράφοι λένε: Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία, χωρίς ακρότητες, και έκτροπα, και πως εάν θέλεις να διαμαρτυρηθείς το κάνεις αυτό μόνο ειρηνικά,και μέσο την αρνητική ψήφος μας στις εκλογές! Λές και ο επόμενος που θα έρθει,δεν θα είναι ίδιος με τον προηγούμενο! Θα καταργήσει την Συμφωνία? Όχι,άρα? Πως γίνεται μια Επανάσταση όταν υπάρχει Εθνική Προδοσία? Αναίμακτα?

Μην ονειρεύεστε εκτελέσεις, φυλακές, Γουδιά,και ειδικά δικαστήρια του στυλ Παπαδόπουλου Παττακού και σια, για την Μικρασιατική Καταστροφή, και την απόλεσει της Μισής Κύπρου αντίστοιχα!

Μήν περιμένεις να σε σώσει η Χρυσή Αυγή, και άν θα πάρει περισσότερα ψηφαλάκια στις εκλογές!

Μήν περιμένεις ότι είναι σοβαρή αντίδραση αυτή, να βλέπεις 10 με 5 άτομα το πολύ, να διαμαρτύρονται έξω από γραφεία η εκδηλώσεις του Σύριζα! Το φίδι από την τρύπα, δεν θα το βγάλουν άλλοι για λογαριασμό εσένα, θα ρουφήξεις το αυγό σου,και θα κάτσεις στον καναπέ σου,όπως έκανες τουμπεκί στα Μνημόνια, αλλιώς αν θές εκτελέσεις, φυλακές, Γουδιά, Δικαστήρια, σηκωνόμαστε ομαδικά από τον καναπέ,και πάμε για Αιματηρή Επανάσταση!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr