...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Πόσες Πιθανότητες Υπάρχουν;

....αυτοί που έφτιαξαν την συμφωνία και την έφεραν τώρα στην ελληνική βουλή να είναι πίσω από…................ το συλλαλητήριο της Κυριακής;.....


Πρόσεξε τι λέω....να είναι από πίσω... δηλαδή να έδωσαν την ιδέα σε ανυποψίαστους οργανωτές να το οργανώσουν....σε συγκεκριμένη ήμερα και ώρα...

Κάποιοι θα πουν δεν γίνετε... θα με πουν τρελό…ότι τα έχασα..και άλλες ωραίες προσβολές που ακούω καθημερινά από γνωστούς και αγνώστους. 

Όμως ξέρω ότι σε κάποιους δεν κάθεται καλά η συγκέντρωση της Κυριακής, η ημέρα που επιλέχθηκε να δυναμώσουν τη φωτιά στο μάτι της χύτρας. 

Για αυτούς γράφω τώρα. 

Ούτε σε εμένα καθόταν, έχω πεισθεί πλέον και για τον λόγο που φύτεψαν την συμφωνία και ότι οι πολλοί θα ξεσηκωθούν όταν βολεύει το σύστημα. 

Και δεν το λέω σωστά ξεσηκωμός, ο εμφύλιος σπαραγμός είναι η πιο σωστή έκφραση. 

Άλλο επανάσταση εναντίον του συστήματος και άλλο αυτό πάνε να κάνουν στην Ελλάδα. 

Θα χρειαστεί να έχουμε καθαρό νου και να πάρουμε ώριμες αποφάσεις, γιατί εκεί έξω υπάρχει οργή και το μίσος...όχι όμονοια και κοινοί στόχοι, ιδέες, θέλω...κλπ.

Και μια άρρωστη κοινωνία  γεμάτη με τέτοια συναισθήματα είναι πόλος έλξης για τους ...καρχαρίες του πεδίου. 

Είναι ενέργεια της ψυχής και το μίσος και η ζήλια και η κακία και ο θυμός, είναι καταστάσεις της ψυχής που μεταδίδουν ενέργεια, και κάποιοι με έναν παράξενο τρόπο την καταγράφουν και την αξιοποιούν..!

 Όχι υπέρ μας. 

Όταν μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες για την Συμφωνία των Πρεσπών είναι η 19η (την έχουμε δώσει, και όχι μόνο για την συμφωνία,, όπως θα δούμε η συγκεκριμένη ημέρα είναι μια πολύ σημαντική παγκόσμια ημέρα), χρόνος ανοιχτός για…. μαύρισμα, εκεί, μερικές ώρες μετά, στήνουν…βωμό!

Αυτό δεν μου αρέσει, βλέποντας από το ύψος του χρόνου δεν μου αρέσουν οι 48 αυτές ώρες που κάποιοι αποφάσισαν να μας μαζέψουν. 

Ξαναλέω ο κάθε ένας θα κάνει αυτό που του λέει η συνείδηση του και θεωρούσα χρέος μου απέναντι στα άτομα που διαβάζουν τη στήλη αυτή και με στηρίζουν να τους δώσω μία εικόνα που εντόπισα… κάπως καθυστερημένα αλλά δυστυχώς υπάρχoυν και εμπόδια.

Κλείνω με το εξής, υπάρχουν άνθρωποι που είδαν τι έρχεται πολύ πριν, και φώναζαν να ξεσηκωθούμε και ο κόσμος τότε τους αποκαλούσε γραφικούς, παλαβούς και χίλια δύο άλλα. 

Αυτός... ο ίδιος αυτός κόσμος, οι ίδιοι άνθρωποι με νοθευμένη συνείδηση, που τότε δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ανθρώπων αυτών, τώρα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα κάποιων…. αγνώστων, και κατευθύνονται δίχως ίχνος μεταμέλειας ή αυτοκριτικής όπου τους κανονίσει η οθόνη....

το..…facebook.

Πήγαινε εσύ που με καταλαβαίνεις στο παρελθόν. 

σε μια συγκεκριμένη στιγμή...ημέρα.

Στιγμή καρμπόν... 

και πάτα το forward !!

...εκεί θα βρεις πολλές απαντήσεις και θα κατανοήσεις πιο εύκολα τα παραπάνω.

Και μια ερώτηση που ψάχνει απάντηση, τι σχέση έχει το κράτος της Βουλγαρίας στο... συλλαλητήριο για την Μακεδονία Κυριακή είκοσι Ιανουαρίου στο Σύνταγμα;

Η Βουλγαρία ετοιμάζεται για την..... δική της παράσταση;