...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Να γιατί δεν θα μας αφήσει η ΠΑΝΑΓΙΑ τούτες τις στιγμές. Έβαλε την ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ στην καρδιά του, πήρε τα παιδάκια του και κατέβηκε στο συλλαλητήριο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Κάτω από την εξέδρα των ομιλιών στο Συλλαλητήριο των Αθηνών για την Ελληνικοτάτη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου 2019....

Ήρθε και στάθηκε δίπλα μου με τα παιδάκια του, τον είδα και συγκινήθηκα.

Παλληκάρι μπορώ να σε φωτογραφίσω;
Εσύ φέρεις στην καρδιά σου ένα μεγάλο ΜΗΝΥΜΑ που πρέπει να διαβαστεί από όλους.
Ο  άγνωστος, αλλά αδελφός εκείνης της στιγμής, της κοινής αγωνίας μας για τα τεκταινόμενα, στάθηκε  με λεβεντιά και τον φωτογράφησα με την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ που έφερε κατάσαρκα.
Δίπλα του ένα τσούρμο από παιδικές φωνούλες τυλιγμένα με Ελληνικές σημαίες φώναζαν για την Μακεδονία μας.
Μόλις όλοι είχαμε τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο.
Άρχισαν οι κεντρικές ομιλίες και άρχισαν τα παρατράγουδα.
Το ερώτημα μας ήταν πως τα καπνογόνα διήνυσαν τόση απόσταση από το ύψος του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου γινόταν επεισόδια  και έφτασαν στην αρχή της Ερμού έμπροσθεν της εξέδρας των ομιλητών, με αποτέλεσμα το πλήθος των ανθρώπων σε εκείνο το σημείο να βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση , αφού η πυκνότητα του κόσμου ήταν τέτοια που ο ένας ουσιαστικά αγκάλιαζε τον άλλον;
Την επόμενη ημέρα ένας αδελφικός φίλος που ήταν μπροστά στην εξέδρα μας περιέγραψε, το τι του είχε συμβεί.
« -Δίπλα μου ήταν ένας αμίλητος τυλιγμένος από πάνω μέχρι κάτω με την Ελληνική σημαία.
- Κάτι όμως φαινόταν να κρατάει κάτω από αυτήν.
- Στην ροή των ομιλιών , αυτό που κρατούσε το άφησε κάτω και ο τόπος γέμισε αποπνικτικό καπνό που δάκρυζαν τα μάτια μας και έτσουζε ο λαιμός μας.
- Είναι αδίστακτοι 
- Αν η  ΠΑΝΑΓΙΑ δεν ήταν κοντά μας θα θρηνούσαμε θύματα από τον συνωστισμό και την πίεση που σε συνέθλιβε », μου είπε

Την επόμενη φορά που θα έρθει σύντομα, ο Έλληνας δεν θα κατέβει με τα παιδιά του αλλά με την ΠΙΣΤΗ του .
ΤΗΝ Κυριακή το πλήθος των ομολογητών για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας υποχώρησε για να προστατεύσει τα παιδιά του , αυτά τα παιδιά που έγιναν μάρτυρες ιστορικών στιγμών γιατί έτσι θέλησε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας ώστε να τα ευλογήσει εν όψει αυτών που πρόκειται να  βιώσουμε.
Για αυτό η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του ΗΡΩΔΗ μόλις είδε τα παιδιά  , φοβήθηκε  και τα ψέκασε λες και ήταν  οι πιο σοβαροί εχθροί της και φυσικά ήταν, γιατί εκπροσωπούσαν το μέλλον της Ελλάδος. 
Για αυτήν την αθλιότητα  που έκαναν έρχεται ΕΝΔΙΚΟΣ ΜΙΣΘΑΠΟΔΟΣΙΑ από τον ΘΕΟ, τον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ  που δεν υπολογίζουν και δεν υπολόγισαν τόσα χρόνια.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας