...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Θέλουν να αποτάξουν λοχαγό επειδή αρνήθηκε να υπηρετήσει τους… «μετανάστες» σε κέντρο φιλοξενίας

Όπως αποκαλύπτει η Επιτροπή Στήριξης Στρατιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spot,ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης οδηγείται την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό....
συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης, γιατί αρνήθηκε να υπηρετεί τους «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν.

Σημειώνεται πως στις 31.12.2018 ο λοχαγός κρίθηκε αθώος από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, αλλά το πενταμελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό πρότεινε την απόταξή του με ψήφου 3 έναντι 2.

Απόταξη = οριστική απομάκρυνση από το στράτευμα, αξιωματικού ή υπαξιωματικού του στρατού λόγω παραπτώματος. Στις ένοπλες δυνάμεις, η απόταξη, είναι η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε Αξιωματικό.

Για να υπάρξει τιμωρία με την βαριά αυτή ποινή, θα πρέπει να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία, βαριά πειθαρχικά παραπτώματα ή διπλωματικό επεισόδιο.

Αυτό όμως αρνήθηκε να εκτελέσει «καθήκοντα συντονιστή» σε δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών. Ένας μόνιμος αρχιλοχίας με την ίδια κατηγορία πήρε αναβολή για τις 6 Φλεβάρη του 2018.

Ο υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης δικαιώθηκε από το στρατοδικείο, καθώς κρίθηκε ότι η υπηρεσία την οποία αρνήθηκε δεν εμπίπτει σε αρμοδιότητές του, ωστόσο τα παραπέμπουν δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης, επειδή αρνήθηκε να υπηρετήσει τους «πρόσφυγες και μετανάστες».

Αυτή είναι άραγε η δουλειά του στρατού;

Επιτροπή Στήριξης Στρατιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spot
την Τετάρτη
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 8 ΠΜ
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.
Ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης οδηγείται την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης, γιατί αρνήθηκε να γίνει υπηρέτης των λαθρομεταναστών.
...Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 19 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

el.gr