...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΉ ΌΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣ – ΑΛΛΗ- ΝΙΚΗ;;;

Οι σκιές εργάζονται ασταμάτητα πίσω από την “σημερινή” προδοσία και έχουν δεσμευτεί να τα δώσουν όλα.....
Για εμάς τους λαικούς, την πλέμπα δεν μένει τίποτε άλλο από την εγρήγορση και ανάπτυξη του πνεύματος μας, του ΝΟΥ μας. Η αποστολή και σκοπός του λαού μας μέσα στον απ-άνθρωπο αυτό πλανήτη είναι το Άπλετο ΦΩΣ. Τους δωρίζαμε για εκατοντάδες χρόνια στο μακρινό παρελθόν το ΦΩΣ, οι Σκιές όμως κατάφεραν να υποδουλώσουν τον ελληνικό ΝΟΥ και έσβησαν το άπλετο ΦΩΣ του ελληνικού πνεύματος.

Αυτό που συμβαίνει στην χώρα κινείτε και ενεργοποιείτε από τρομερές δυνάμεις της Σκιάς. Ο πόλεμος τους αναπτύσετε μέσα στον ΝΟΥ μας, μέσα στην συνείδηση μας με αποτέλεσμα την αποδοχή της τελευταίας ήττας στο Δόξα Πατρί.

Η κεφαλή της Μακεδονίας πως ονομάζεται;

Η Θεσσαλονίκη, όμως η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ και αν θες

ΘΕΣ – ΑΛΛΗ- ΝΙΚΗ;;;

Θα πάρεις μόνο σκοτάδι, μες στο σκοτάδι ζεις εδώ και 8 χρόνια

Θα χάσεις και την επόμενη ΝΙΚΗ μέσα στην συλλογική συνείδηση σου…η Σκιά έχει αμέτρητους πονηρούς τρόπους και υπαλλήλους σε πολιτικά και κοινωνικά πόστα, σε στοές και σε πατριαρχεία, και ο πρώτος και καλύτερος είναι ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ;

Το Κακό που εκτοξεύει η Σκιά του Τσιπρά με τα άλλα 152 άψυχα κουφάφια θα γυρίσει πίσω σαν μπούμερανγκ!
Θα γυρίσει και σε σένα γιατί αν επιθυμείς τη Σκιά για τους άλλους, στη Σκιά θα περπατήσεις αναμφίβολα. Την αφήνεις ασυνείδητα να σε κυβερνά, είσαι μέρος της, είσαι το πηδάλιο της, είσαι το εργαλείο της.

Χωρίς την συμμετοχή σου δεν υπάρχει σκοτάδι αλλά ΦΩΣ…έγινες η “λαμπάδα” τους!!!

Σβήνουν το Άπλετο ΦΩΣ της Αλήθειας οι Σκιές με ανθρώπινη μορφή πακεταρισμένοι σε κοστούμι χωρίς γραβάτα και ο νεοέλληνας η “λαμπάδα” των Σκιών.

Τώρα γνωρίζεις τι πρέπει να συμβεί με τον ΝΟΥ σου…

Καλή εργασία!!!