...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Προς «χρήσιμο ηλίθιο» Ζόραν Ζάεφ. Μόλις δρομολογήσατε την ενσωμάτωση των Σκοπιών στην Ελλάδα σύμφωνα με το σχέδιό μας .

asdfgh.png
Η Βόρεια Μακεδονία είναι  χώμα Ελληνικό και την παίρνουμε πίσω ....

Το βασικό επιχείρημα ότι , ό,σα προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλύτερα από όσα ίσχυαν μέχρι την υπογραφή της  ήτοι ότι , ο «Μακεδόνας / πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» είναι προτιμότερο από το σκέτο «Μακεδόνας» - κανείς δεν υποτιμάει τη σημασία που έχει το γεγονός ότι 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει το γειτονικό κράτος ως «Μακεδονία» έως τώρα – το επιχείρημα αυτό , ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ που στήσαμε στους χρήσιμους ηλίθιους στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει το γειτονικό κράτος ως «Μακεδονία» χωρίς  τη σφραγίδα της Ελλάδας, «το κάναμε να ισοδυναμεί » με την επιθυμία 140 χωρών να θέλουν την ενσωμάτωση τους Κρατιδίου αυτού στην Ελλάδα ( αντί στη Βουλγαρία ), χωρίς να ανοίξει μύτη .

Στην επόμενη και τελική φάση ( μετά από μερικά χρόνια  .. κρατήστε το ) θα στρέψουμε όλη την αγανάκτηση των Ελλήνων που δεν θέλουν  ΤΩΡΑ να έχουν ένα πλαστό κράτος να λέγεται Βόρεια Μακεδονία δίπλα τους , έτσι ώστε να εκτονωθεί σε μια  «ήρεμη» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ κατάληψη του Κρατιδίου . Μέχρι τότε , θα κλιμακωθεί μια οικονομική διείσδυση της Ελλάδας και θα πολλαπλασιαστεί η καθημερινή ( και χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις στα ανύπαρκτα σύνορα ) επισκεψιμότητα Ελλήνων από την Ελλάδα , στα Σκόπια .

Από σήμερα (12/1/2019) μπορεί όποιος έλληνας θέλει  να επισκέπτεται τα Σκόπια Ελεύθερα , χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις στα σύνορα . Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι πρόσφατα  αφήρεσαν 105 κολώνες-πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δυο χωρών.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να Νομιμοποιήσει τη μελλοντική Στρατιωτική Επέμβαση της Ελλάδας στα Σκόπια , ψηφίζοντας την συμφωνία των Πρεσπών με την σειρά της , στην Βουλή

Και μια απόρρητη πληροφορία .Το κλειδί για την ένταξη  των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ , το κρατούν Κράτη που θα ασκήσουν Βέτο  και θα οδηγήσουν τις εξελίξεις  ,στη διάλυση του ΝΑΤΟ .. εξαιτίας των Σκοπίων .

Την ανωτέρω στρατηγική μας  - για τους δυσκολόπιστους - την έχουμε ανακοινώσει χρόνια πριν . Ενδεικτικά δείτε το  , national-pride.org/2017/05/01/ξεκίνησε-η-2η-φάση-για-την-ενσωμάτωση-στ/

Τώρα , ένα άλλο παρόμοιο σχέδιο είναι σε εξέλιξη στη Βόρεια Ήπειρο .Ακολουθεί Η Ίμβρος και η Τένεδος .Μην πείτε ότι δεν σας το είπαμε.

Τι λέτε ; Ποια στρατηγική σας θυμίζει περισσότερο το Μέγα Αλέξανδρο , του Ζόραν Ζάεφ και του Έλληνα Πρωθυπουργού , των ΑΝΕΛ και του Μητσοτάκη; ή των ΦΥΛΑΚΩΝ … που έχουν γνώσει;

Σημ . Είναι απολαυστικό και εξόχως εξυπηρετικό να χρησιμοποιούμε την Πολιτική των χρησίμων ηλίθιων Πολιτικών …κατά καιρούς .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Διοικητής Γεωπολιτικής Στρατηγικής )