...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

Σιδηροδρομικό δυστύχημα με νεκρούς σε γέφυρα στη Δανίας

Σιδηροδρομικό δυστύχημα με αρκετούς νεκρούς, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της τοπικής αστυνομίας, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε γέφυρα στη Δανία....


Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δυστύχημα με τρένο που σημειώθηκε στις 8 το πρωί, τοπική ώραμ σε γέφυρα στη Δανία , δήλωσε η αστυνομία της χώρας.

Λόγω του δυστυχήματος έκλεισε τη γέφυρα που συνδέει τα νησιά Ζίλαντ και Φίνεν.

Διασώστες και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο.

Το πρακτορείο Ritzau μετέδωσε πως τουλάχιστον έξι άνθρωποι είναι νεκροί ενώ σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση υπάρχουν οκτώ τραυματίες.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή αντικείμενα από μια εμπορική αμαξοστοιχία που βρισκόταν εκείνη την ώρα στη γέφυρα, χτύπησαν το τρένο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

«Σε αυτή τη φάση, δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος ή την κατάσταση των επιβατών. Ας αποφύγουμε τις θεωρίες, τις εικασίες και τις φήμες. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό», ανέφερε η τοπική αστυνομία μέσω twitter.