...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Η λέξη που χρησιμοποιούν για την παράδοση της Μακεδονίας – Όταν την ακούτε να ξέρετε τι σημαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τεχνάσματα προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κρύψει την μία και μοναδική αλήθεια της Συμφωνίας των Πρεσπών, χρησιμοποιώντας, όπως θα δείτε παρακάτω, μία πολύ σημαντική λέξη που κρύβει τις πραγματικές προθέσεις.....

του Κίμωνα Χαραλάμπους
Εφόσον η Συμφωνία κυρωθεί από την Βουλή, τότε με «ελληνική» σφραγίδα θα ισχύουν τα εξής:

«Εμείς οι Έλληνες και εσείς οι Μακεδόνες (Σκοπιανοί)»

Στα Βαλκάνια θα ομιλείται πλέον η μακεδονική γλώσσα».

Η Συμφωνία των Πρεσπών κάνει λόγο για «μακεδονική εθνότητα», «μακεδονική γλώσσα» και «μακεδονικό λαό».

Δεν τολμούν να πουν ξεκάθαρα, παρότι η θέση τους (τουλάχιστον) από το 2008, την ώρα που η τότε κυβέρνηση έβαζε βέτο στο Βουκουρέστι κατά την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Μακεδονία», είναι η ονομασία των Σκοπίων να είναι «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την συζήτηση για την Συμφωνία των Πρεσπών, παρουσίασε σχετικά έγγραφα και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε πως το κυβερνών κόμμα υποστήριζε τη παραχώρηση της ονομασίας «Μακεδονία» από το 2008.

Τότε, η προεδρεύουσα κυρία Χριστοδουλοπούλου απάντησε: «Είμαι υπερήφανη που το υπέγραψα».

«Οι Μακεδονομάχοι πολέμησαν για να κατοχυρώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της γεωγραφικής επικράτειας στον ελληνικό εθνικό κορμό, για να λέγεται ελληνικό αυτό το τμήμα.», είπε από την πλευρά της η Σία Αναγνωστοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, εκφέροντας έτσι την ανιστόρητη αριστερόστροφη άποψη πως η Μακεδονία δεν ήταν ποτέ ελληνική αλλά έγινε.

Και σε άλλο σημείο αναφερόμενη στην γλώσσα, τόνισε, σε κουτοπόνηρο ύφος: «Δεν δίνουμε γλώσσα, έχουν απαντηθεί αυτά… Ξεπεράστηκε αυτό στην Επιτροπή. Γιατί η γλώσσα δεν είναι ένα πράγμα που δίνουμε εμείς οι άλλοι, ο Παύλος Μελάς δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσει ότι ο Κώττας μίλαγε μακεδονικά».

Είπατε κάτι; Τα πράγματα λοιπόν είναι ξεκάθαρα για όσους θέλουν να τα δουν.

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παραδεχθεί ξεκάθαρα πως η Συμφωνία των Πρεσπών παραδίδει ιστορία, γλώσσα, εθνότητα και αργότερα ίσως εδάφη.

Αντ’ αυτού χρησιμοποιούν την λέξη ΣΥΝΑΝΑΠΤΥΞΗ!

«Να σταματήσει η φοβικότητα της χώρας, η Ελλάδα έχει να παίξει ρόλο ειρήνης και συνανάπτυξης στα Βαλκάνια»τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος υπερασπιζόμενος την Συμφωνία των Πρεσπών κι επισημαίνοντας ότι «οι εθνικοί μας (σ.σ. τους) στόχοι ικανοποιήθηκαν στο 110%».

«Πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, νέος πατριωτισμός, νέα εθνική αυτοπεποίθηση χωρίς φοβικά σύνδρομα, διμερείς και πολυμερείς συμφωνίες  σε όλη την περίμετρό μας, οικονομικές συνεργασίες και δρόμοι συνανάπτυξης», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Αλ.Τριανταφυλλίδης.

ΣΥΝΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η περιοχή της ελεύθερης Μακεδονίας να συναναπτυχθεί με τα Σκόπια σε μία περιφέρεια, ειδικού οικονομικού καθεστώτος, στο πλαίσιο αλλαγών συνόρων στα Βαλκάνια, που έχουν ήδη δρομολογηθεί με το Κόσοβο, που, αφού κλάπηκε από την Σερβία, συν-αναπτύσσεται τώρα με την Αλβανία (διαβάστε ΕΔΩ).

Συνανάπτυξη της Μακεδονίας με τα «φράγκα», αντί για παράδοση της Μακεδονίας για τα «φράγκα»

Αυτή την λέξη, θα την ακούσετε πολλές φορές ακόμα.

Συνανάπτυξη στα Βαλκάνια στον ρυθμό της Νέας Τάξης.

Έτσι δεν είναι κ. πρωθυπουργέ;


ΦΩΤΟ: pexels.com