...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Μαδούρο: Οι ΗΠΑ θέλουν να κάνουν τη χώρα μου Βιετνάμ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ετοίμαζαν πραξικόπημα καθώς η Ουάσιγκτον αναγνώρισε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης ως προσωρινό πρόεδρο της χώρας.....


Ο Νίκολας Μαδούρο απηύθυνε έκκληση στους Αμερικανούς πολίτες μέσω Twitter ζητώντας τους να εμποδίσουν τη διοίκηση Τραμπ από το να μετατρέψει τη Βενεζουέλα σε Βιετνάμ.

«Λαέ των Ηνωμένων Πολιτειών, ζητώ την υποστήριξή σου ώστε να αποτρέψεις την παρέμβαση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ που επιδιώκει να μετατρέψει την πατρίδα μου σε Βιετνάμ της Λατινικής Αμερικής. Μην τον αφήσετε να το κάνει!»

​Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έχει ξεκινήσει εκστρατεία κατά της Ουάσιγκτον και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Χουάν Γκουάιδο, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε προσωρινός πρόεδρος της χώρας της την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μαδούρο σε δεκάδες tweets, συνεντεύξεις και τηλεοπτικές ομιλίες έχει προειδοποιήσει τον Τραμπ με μήνυμά του στα Αγγλικά: «Κάτω τα χέρια από τη Βενεζουέλα!».

«Τραμπ, είσαι υπεύθυνος για κάθε είδους βία που μπορεί να ξεσπάσει στη Βενεζουέλα, είναι δική σου ευθύνη… Το αίμα που μπορεί να χυθεί στη Βενεζουέλα είναι στα χέρια σου, Πρόεδρε Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε σε βίντεο στο Twitter του.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το Sputnik, ο Μαδούρο, ο οποίος επιβίωσε από μια απόπειρα δολοφονίας τον περασμένο Αύγουστο, όπως το χαρακτήρισαν οι αρχές της Βενεζουέλας, ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ είχε ζητήσει από την κολομβιανή κυβέρνηση και τη μαφία να τον δολοφονήσουν.

sputniknews.gr