...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

'' ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ '' «Εικονοκλαστική Σέχτα» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι.

Σε μια τόσο ρευστή κατάσταση, σε χρόνους ετοιμόγεννους βγαίνει σήμερα και μια επιστολή που ζητάει αίμα και τυφλή βία και στοχεύει αυτή τη φορά.... την ορθόδοξη μεριά της κοινωνίας.....


Μια επιστολή που αναλαμβάνει την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης στην εκκλησία στο Κολωνάκι και απολογείται που..... δεν κατάφερε να έχει απώλειες, όσο το δυνατόν περισσότερες.

Εδώ είναι η ανάληψη ευθύνης των ανεύθυνων που απειλούν με αιματοκύλισμα όσους είναι ορθόδοξοι.

Ξεχωρίζω δύο παραγράφους...

"Δεν ήταν ένα συμβολικό χτύπημα, ο σκοπός μας ήταν η έκρηξη την στιγμή που η προβλεπόμενη θρησκευτική λειτουργία θα ξεκινούσε το πρωί, είτε με τον χρονοδιακόπτη είτε αν θα το άνοιγε κάποιος, ελπίζοντας να προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά που θα μπορούσε να γίνει σε κάποιο παπά και/ή στο κοπάδι των πιστών.

Εν τέλη, ένας μπάτσος και ο νεοκόρος τραυματίστηκαν. Ακόμα κι αν τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά ή απέφυγαν τον θάνατο από τύχη επειδή η έκρηξη δεν ήταν αρκετά δυνατή όσο νομίζαμε, πήραμε το μάθημα μας για την επόμενη φορά.

Επιτεθήκαμε στην εκκλησία γιατί μισούμε αυτό το απαίσιο ίδρυμα και για τον ιστορικό του ρόλο στην ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού της κοινωνίας. Μισούμε τους ναούς τους, την πίστη τους, την ηθική τους, τους παπάδες και τα κοπάδια. Γελάμε με τον θυμό τους και την αποστροφή που δείχνουν τα παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης, οι πολιτικοί, οι μπάτσοι και συγκεκριμένα οι υποκριτές της εκκλησίας, και θα γελάσουμε ακόμα περισσότερο με τις αντιδράσεις σας όταν διαβάσετε την ανάληψη μας."

Δεν έχουμε να κάνουμε με ψυχασθενείς..... αλλά το σύστημα γεννάει τους αντισυστημικούς που δεν στρέφονται εναντίων τους συστήματος και αυτών που το υπηρετούν αλλά εναντίων αθώων ανθρώπων που το σύστημα έχει στοχεύσει από πριν και τους βάζει αθόρυβα να κάνουν την βρώμικη δουλεία.

Είχαμε πει προ καιρού, εκεί κοντά στο καλοκαίρι, ότι ο διχασμός δεν θα είναι μόνο σε εθνικό επίπεδο, δεν θα είναι μόνο πολιτικός αλλά και θρησκευτικός.

Το είχαμε πει γιατί το είχαν πει...

Ήδη συνέβη στην πολύπαθη ορθόδοξη Ουκρανία! 

Είχαμε πει επίσης και ότι.... όσοι είναι ορθόδοξοι χριστιανοί θα κινδυνεύουν παραπάνω. Θα υποφέρουν παραπάνω. 

Γιατί; 

Λόγο της πίστης τους… 

Γιατί θα φέρουν την ορθοδοξία κόντρα με την κοινωνία, θα την τοποθετήσουν στο ίδιο τσουβάλι με το σύστημα….όπως άλλωστε αναφέρει και η προκήρυξη και όπως περιέγραφαν αν θυμάσαι διάφορα υποτίθεται αφυπνιστικά βίντεο τύπου zeitgeist, ότι οι θρησκείες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα ελέγχου των λαών…. 

Ασχέτως βεβαία αν στην Ελλάδα οι εκκλησίες είναι άδειες….! 

Εδώ και χρόνια, όποτε πως σε εξουσιάζει η ορθόδοξη πίστη αν είσαι μακριά από αυτή, αν δεν ακούς...αν δεν βλέπεις;;; Ούτε μπορεί να σε ελέγξει, ούτε μπορεί να σε επηρεάσει, ούτε να σου διαμορφώσει την άποψη κάτι που δεν έχεις άμεση και τακτική επαφή μαζί του.

Βλέπεις υποκρισία και πονηρία…;;;

Βλέπεις ότι μέσα από κάτι που δεν στέκει, από όπου και να το πιάσεις, έχουν άλλους στόχους και άλλους σκοπούς;

Μέσα στην συλλογική αφύπνιση που παρουσιάζουν περνάνε και τις θρησκείες έτσι γενικά και αόριστα. 

Αυτή είναι η τεχνητή αφύπνιση.

Δεν γίνετε λόγος για την θρησκεία που πράγματι φιλοξενεί εξτρεμιστικές απόψεις, το ισλάμ, και για τις  σφυγκοφωλιες που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα μέρη της Αθήνας και που αν πειραχτεί μια, θα καίγεται σαν λαμπάδα η πόλη. 

Απλά, τα τσουβαλιάζω όλα, έπειτα τα επεξεργάζομαι σε κάποιο in βίντεο και τα παρουσιάζω με όμορφο τρόπο στη μάζα δημιουργώντας  πρόθυμους και χρήσιμους ηλίθιους σαν αυτούς της προκήρυξης που ανέλαβαν ευθύνης και οι οποίοι νομίζουν ότι καταπολεμούν το σύστημα.

Μη ξεχνάς ότι το σύστημα, η αντίδραση σε αυτό, δημιούργησε την τρομοκρατία, την ιδέα της τζιχάντ και το κυνήγι του άπιστου συστήματος....... που πιο πριν όμως βομβάρδισε τις οικογένειές τους.

Με θρησκευτική μισαλλοδοξία ωρίμασε το Ίσις, εκεί βρήκε έδαφος η θρησκευτική τρομοκρατία…οπότε καταγράφω ακόμη και την ημέρα που βγαίνει η συγκεκριμένη προκήρυξη. 

Μια προβοκάτσια αρκεί, την ώρα που ετοιμάζουν για εγκαίνια το βωμό τους, όχι το τέμενος τους, τον βωμό τους…...εκεί στον βοτανικό και να δούμε μεγάλα και σοβαρά χτυπήματα στην Ελλάδα. 

Το λένε ξεκάθαρα, θέλουν αίμα, αίμα συγκεκριμένης ομάδας… 

Αίμα όχι ανθρώπων που υπηρετούν το σύστημα ,αλλά της μητέρας μου ή της δικής σου, της γιαγιάς μου ή του ιερέα της ενορίας. 

Αν δεν κατανοήσουμε την ποικιλομορφία που έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο εχθρός μας εντός των συνόρων και πόσες παράλληλες παγίδες ετοιμάζει… θα τρέξουν όλα μάζι.

Γιατί πέρα από τους χρήσιμους ηλίθιους υπάρχουν και μέλη του Ίσις σε ελληνικό έδαφος. 

Υπάρχει και το πλάνο που λεμέ αποσταθεροποίησης της χώρας, ένα πλάνο με πολλές παραμέτρους που έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται εντατικά με την Συμφωνία των Πρεσπών και έπειτα. 

Έχω την εικόνα και προσωπικά πιστεύω ότι η ίδια η Παναγία έχει αποτρέψει ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα μας μέχρι στιγμής. 

Όπως και πολλά άλλα.. 

Όμως, 

Ως πότε όμως θα γίνετε αυτό, αφού με την στάση μας… κλήρου και λαού, μην βγάζουμε την ουρά μας απέξω, της δένουμε κατά μια έννοια τα «χέρια»;; 

Αυτά για σήμερα, πιστεύω την Δευτέρα θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε