...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Σου προκαλεί σοκ η κυνικότητά τους; Γιατί;

Οι Γερμανοί τους γνώριζαν εδώ και πολλά χρόνια…Από τα έδρανα της βουλής μέχρι και τα “πατριωτικά” κρεβάτια της σχολής Ευελπίδων οι Γερμανοί ξέρουν τα πάντα.....
Το ελληνικό κράτος είναι μια φούσκα. Δεν υφίσταται. Είναι μια κακόγουστη θεατρική παράσταση μνηστήρων και φτηνών κομπάρσων. Θέατρο έπαιζε ο Καμμένος με τον Γιωργάκη Παπανδρέου και τα αδέρφια του. Θέατρο και ο Τσίπρας με τον Σαμαρά. Θέατρο η δήθεν απόπειρα κατά Καραμανλή…Ούτε καν υποπτευόμαστε το βάθος της προδοσίας του. Ούτε καν φανταζόμαστε τι είδους στοιχεία έχουν στην διάθεσή τους οι πρεσβείες και τον εκβιάζουν.

Θέατρο, θέατρο, θέατρο. Οι μηνύσεις και τα ουρλιαχτά μπροστά στις κάμερες είναι για το πόπολο. Ο Κούλης θα μπορούσε να πιέσει ότι όποιος ψηφίσει την συγκεκριμένη συμφωνία θα καθίσει στο σκαμνί από την κυβέρνηση του για εσχάτη προδοσία και έτσι να πιέσει τα ρετάλια να μην ψηφίσουν.


Αντίθετα όμως κάνει την πάπια.

Γιατί έτσι του είπαν…γιατί αυτές τις εντολές έχει…γιατί αυτός είναι ο σχεδιασμός της μεταπολίτευσης. Κάνει λίγη κριτική με άθλια μαγνητοσκοπημένα μηνύματα, παίρνει ένα “οργισμένο” ύφος και μετά stop.

Είναι η ώρα του Φύρερ….

Την σκυτάλη την παίρνει η δήθεν αδικημένη Χρυσή Αυγή που χωρίς καμία δίκη περιφέρεται…αδέσποτη λερώνοντας τα πάντα. Αν δεν μπορέσει η συμμορία του Κασιδιάρη θα επιστρατευτεί η συμμορία Rolex του Κουτσούμπα……

Αδίστακτοι απατεώνες μας κυβερνούν με τις πλάτες ξένων δυνάμεων.. Ανεπαρκείς, άπληστοι και άσχετοι. Προκειμένου να μην παραδεχθούν την προσωπική τους ήττα είναι σε θέση να εφεύρουν «πεδία μαχών» που δεν υπάρχουν πουθενά εκτός από τα μυαλά τους.


Υπέρ-χριστιανός, Υπέρ-πατριώτης, Υπέρ-Έλληνας! Ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ σίγουρα θα ξύπνησε αρκετά νωρίς για τις ανάγκες του ρόλου. Σίγουρα θα διάλεξε έναν άριστο κάμεραμαν. Ο ιερέας σίγουρα ήταν ενήμερος μερικές ώρες πριν..

Όλο αυτό γίνεται για το πόπολο! Για τον λαό του ΕΟΚ και ΝΑΤΟ.. Για την σαβούρα ( έχει αρκετή η Ελλάδα) που δεν έχει νιονιό. Για τα βόδια, για τους αμόρφωτους ανθρώπους σε πολύ μεγάλο ποσοστό δεν καταλαβαίνουν από τις εξελίξεις.Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τους δώσουν κάνα 20ρικο μπουρμπουάρ για να βαρέσουν ξανά τα νταούλια στο Σύνταγμα…και θα το κάνουν χωρίς τύψεις!!!

η Φωφάρα χαλαρή, άνετη με μαλλί extension…στα μπουζούκια…Πότε έγινε αυτό; πριν τρεις μερες το Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο Fantasia. Γιορτάζουν οι άνθρωποι, χαίρονται την ζωή και στα δύσκολα μεταλαβαίνουν και προσεύχονται για τις ανάγκες της παράστασης…