...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

BEFORE IT’S NEWS : Q Anon: Έχουν κάτι μεγάλο σχεδιασμένο για αυτή τη συνολική σεληνιακή έκλειψη, αλλά το ίδιο κάνουμε και εμείς!

Έχουν σχεδιάσει κάτι μεγάλο για αυτή τη συνολική σεληνιακή έκλειψη, αλλά και εμείς!
Ο Πρόεδρος Tραμπ απευθύνθηκε στο Έθνος χτες για την μετανάστευση και το κλείσιμο της κυβέρνησης....


Ο Πρόεδρος Tραμπ πρόκειται να προτείνει έναν συμβιβασμό στους Δημοκρατικούς για να τερματίσει το κλείσιμο: Η προσφορά αναμένεται να περιλαμβάνει την απαίτηση ύψους 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Tραμπ για το τοίχο στα σύνορα με το Μεξικο, με αντάλλαγμα τον νόμο BRIDGE, ο οποίος θα επεκτείνει τις προφυλάξεις για τον DACA.

«Είμαι εδώ σήμερα για να σπάσω το logjam και να δώσω στο Κογκρέσο μια πορεία προς το τέλος του κυβερνητικού τερματισμού και την επίλυση της κρίσης στα νότια σύνορα», δήλωσε ο Tραμπ, πριν εξηγήσει το σχέδιό του. Η συμφωνία θα περιελάμβανε χρηματοδότηση ύψους 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη δημιουργία «χαλυβουργικών φραγμάτων» σε ορισμένες «θέσεις υψηλής προτεραιότητας». Σε αντάλλαγμα, προσέφερε «τρία χρόνια νομοθετικής ανακούφισης» για 700.000 αποδέκτες της DACA, επεκτείνοντας την προστασία τους από την απέλαση.Ο Tραμπ προσέφερε επίσης τριετή επέκταση στη νομική κατάσταση των κατόχων προσωρινής προστασίας (TPS). Οι δημοκράτες έχουν ήδη προτείνει, ότι η πρόταση δεν είναι η αρχική, απαιτώντας την επανέναρξη της κυβέρνησης πριν από τη διεξαγωγή ευρύτερων διαπραγματεύσεων για τη μετανάστευση.
Δεν είναι ξεκάθαρο ότι η βάση του Tραμπ θα είναι ευχαριστημένη με τη συμφωνία είτε στην ομιλία του, ο Tραμπ επίπληξε την ομιλίτρια της Βουλής Νανσί Πελόζι, δηλώνοντας ότι «οι τοίχοι δεν είναι ανήθικοι». Τόνισε επίσης την «ανθρωπιστική κρίση» στα νότια σύνορα, το έγκλημα που διαπράττουν οι μετανάστες χωρίς χαρτιά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν, τα φτερά που κάνουν τον φόρο να πηγαίνει προς το βορρά. καθώς και η νομοθεσία για την επέκταση του νομικού καθεστώτος των κατόχων προσωρινής προστατευόμενης κατάστασης (TPS), σύμφωνα με μια πηγή με άμεση γνώση.
Δεν είναι σαφές εάν οι Δημοκρατικοί θα αποδεχθούν τη συμφωνία, την οποία ο Kushner ελπίζει ότι θα περάσει στη Γερουσία και στη συνέχεια θα ασκήσει πίεση στο Σώμα.ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com