...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Πάνω από το 80% Των Ελλήνων είναι στην Πρίζα. Φορτώνει .

« Φορτώνει  ΕΙΡΗΝΙΚΟ ρεύμα ομολογίας »  για την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας...

Άντε και την πέρασαν την συμφωνία . Άραγε μπορούν να διαχειριστούν το μετά.
Άδηλο το μετά…
Το βέβαιον είναι  ότι θα εμφανιστούν πολλοί πατριώτες του γλυκού νερού ως σωτήρες πάνω σε στημένες  εξέδρες στο μέλλον .
Τέτοιους είχαμε πολλούς και πάντα μας χαντάκωναν γιατί ήταν σε αγαστή συνεργεία και μυστική διαβούλευση με το ίδιο κύκλωμα.
Πρέπει να έρθει μια νέα εθνική τραγωδία ( αναπάντεχη  απώλεια ζωτικού κυριαρχικού μας χώρου ) και μετά  μπορεί να βάλουμε μυαλό;
Αλλά θα κλάψουμε πρώτα, θα φοβηθούμε , θα σοκαριστούμε.
 Όμως τώρα , όπως χαρακτηριστικά νουθετούσε ο μεγάλος Σαράντος Καργάκος, «το θέμα είναι εμείς τι επιλογή θα κάνουμε; Θα θέλουμε να είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα ή του Εφιάλτη; Θα θέλουμε να είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη ή του Νενέκου; Εδώ είναι το ζήτημα».
Πρόσφατα αγιορείτης ασκητής έλεγε: 
« - όλα είναι ναρκοθετημένα, όλα είναι εικονικά και φτιαχτά» 
«-  η λύση θα δοθεί μέσα από μια αλληλουχία συγκυριών» 
« - όμως η οποιαδήποτε διαμαρτυρία του λαού ανεβαίνει στον ουρανό ως ΠΡΟΣΕΥΧΗ , σαν να λέμε ¨ ΚΥΡΙΕ καταλάβαμε που μας πάνε , άλλαξε την Εθνική πορεία μας¨» 
Και ο ίδιος ο Γέροντας σε μια αποστροφή του λόγου  του μας είπε κάτι παράδοξο και πρωτάκουστο:
« - Παιδί μου έχω την αίσθηση , ότι στα συλλαλητήρια που γίνονται, ανάμεσα στο πλήθος βρίσκεται ανωνύμως και ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣ του ΘΕΟΥ , ο  προφητευόμενος ΔΙΚΑΙΟΣ ΤΟΥ, για αυτό και υπάρχει αυτή η Πνευματική Ανάταση» 
« -Τελικά, ότι και να σκεφτούν οι ξένοι να μας κάνουν είναι υποχρεωμένοι από το σχέδιο της Οικονομίας του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ να αποτύχουν» 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Τίποτε δεν χάθηκε , ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσουμε την ζωή μας μέσα σε πραγματική Δημοκρατία -  Ισοτιμία και Εθνική Αξιοπρέπεια.
Δρ. Κωσταντίνος Βαρδάκας