...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Πρόκειται για έναν μεγάλο πόλεμο; – Οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις SAS έφτασαν στη Γκορλόβκα. (+ VIDEO).

Η «ρωσική άνοιξη» δημοσιεύει μια πλήρη σύνοψη της στρατιωτικής κατάστασης στο Ντόνετσκ την προηγούμενη ημέρα μετά από ενημέρωση από τον επίσημο εκπρόσωπο του UNM DPR, Daniil Bezsonov....


Την προηγούμενη ημέρα καταγράφηκαν 22 παραβιάσεις του καθεστώτος κατάπαυσης του πυρός από τον εχθρό.
Στον τομέα της Μαριούπολης, οι εγκληματίες πολέμου της 79ης Αεροπορικής Ταξιαρχίας, με εντολή του
Κουράχ, βομβάρδιζαν περιοχές του Λένιν, του Κομιντερνόβο και της Σαχάνκα με εκτοξευτές χειροβομβίδων και μικρά όπλα μεγάλου διαμετρήματος.
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, τα μηχανοκίνητα και τεθωρακισμένα της 93ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας που έφτασαν νωρίτερα στην Κωνσταντινοβάν βρίσκονται σήμερα στις περιοχές Ουλιάνοβκα και Τιμοφέβκα, αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, ένα φορτωμένο αυτοκατασχηματισμένο τμήμα πυροβολικού της 93ης ταξιαρχίας εκφορτώθηκε στο Konstantinovka.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η άφιξη του απαγορευμένου εξοπλισμού καταγράφεται και σημειώνεται από τους εκπροσώπους της αποστολής του ΟΑΣΕ. Εκφράζουμε την ελπίδα ότι οι διεθνείς παρατηρητές δεν θα σταματήσουν σε ό, τι έχει επιτευχθεί και από την πλευρά τους θα μεταφέρουν το γεγονός της προετοιμασίας της Ουκρανίας για την κλιμάκωση της σύγκρουσης στη διεθνή κοινότητα.
Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στις 20 Δεκεμβρίου ένα τρένο με 20 BMP-1s από το 184ο εκπαιδευτικό κέντρο που βρίσκεται στο Starichi της περιφέρειας Lviv θα φτάσει στο σιδηροδρομικό σταθμό Krasnoarmeysk.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου στην περιοχή Dzerzhinsk, οι εκπαιδευτές του 190ου εκπαιδευτικού κέντρου στην περιοχή Zhytomyr προγραμματίζονται να πραγματοποιούν συλλογές με χειριστές μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων.
Δεν αποκλείουμε ότι λόγω της εγγύτητας του χώρου συλλογής προς τη γραμμή οριοθέτησης, το έδαφος της Δημοκρατίας μας θα χρησιμοποιηθεί από τους κατακτητές ως έδαφος δοκιμών. Οι μονάδες αεροπορικής άμυνας είναι έτοιμες για μια τέτοια εξέλιξη της κατάστασης, καθώς και για να μειώσουν ουσιαστικά την ομαδοποίηση των αεροσκάφη των επιβατών.
Λάβαμε δεδομένα σχετικά με την άφιξη στη ζώνη κατοχής του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Λετονίας Ε. Πλουβίζα για συγχαρητήρια για τα επερχόμενα  Χριστούγεννα.
Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, τα σχέδια επισκέψεων περιλαμβάνουν τη  40η ταξιαρχία πυροβολικού και τη τακτική ομάδα της 72ης μηχανικής ταξιαρχίας, οι οποίες κατέχουν θέσεις στα βόρεια προάστια της Γκορλόβκα. Έτσι, βλέπουμε μια άλλη επιβεβαίωση της συμμετοχής στρατιωτικού προσωπικού ξένων κρατών σε αυτή τη σύγκρουση.
Και τελικά, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αξιωματικοί του προσωπικού της Μεγάλης Βρετανίας στην περιοχή Γκορλόβκα, ειδικότερα, μια από τις μονάδες ειδικού σκοπού – η «Ειδική Αερομεταφερόμενη Υπηρεσία» (CAC).
Η εν λόγω μονάδα συμμετέχει στην αναγνώριση και συμμετέχει στις δραστηριότητες καταπολέμησης της τρομοκρατίας.


Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, οι στρατιωτικοί της SAS έφτασαν να διεξάγουν ειδική επιχείρηση για να απαγάγουν εκπροσώπους των διοικητών και στρατιωτών της Λαϊκής πολιτοφυλακής στην επικράτεια της Δημοκρατίας, προκειμένου να τους εκδοθούν στη συνέχεια ως επαγγελματίες στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ωστόσο, θέλω να αναστατώσω αυτούς τους εμπειρογνώμονες και να αναφέρω ότι έχουν προετοιμαστεί αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις γι ‘αυτούς. Και η μεγαλύτερη ντροπή μπορεί να είναι – να συλληφθεί από τους στρατιώτες μας και να τους παρουσιάσει ως απόδειξη της άμεσης συμμετοχής των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στον εμφύλιο πόλεμο από την πλευρά του τρομοκρατικού καθεστώτος του ολιγαρχικού Πόροσενκο.


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA :  Corfiatiko.blogspot.com