...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018

Αποκλειστική Φωτογραφία: Αυτή Είναι Η Δυο Ρώσοι Πράκτορες Που Συμμετέχουν Στις Ταραχές Στο Παρίσι Μαζί Με Τα Κίτρινα Γιλέκα; Παγκόσμια Επιτυχία Και Πρόβλεψη Του 'Αρθρου Του Priftis-News Που Επαληθεύτηκε!

Το Priftis-News είναι το πρώτο Ελληνικό Μέσο Ενημέρωσης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια, που με το άρθρο του Σπύρου Πρίφτη (3/12/2018) με τίτλο: Δάχτυλο Ρωσίας Βλέπουν....
Πίσω Από Τα Κίτρινα Γιλέκα Στην Γαλλία; Γιατί Και Πού Εμπλέκουν Την Ελλάδα; Δείτε εδώ  https://priftisnews.blogspot.com/2018/12/blog-post.html προέβλεψε και επιβεβαιώθηκε, ότι Γαλλία και Δύση, θα κατηγορήσουν την Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από τα "κίτρινα γιλέκα."

Αναλυτικά: Οι Γαλλικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να ελέγξουν τον πολλαπλασιασμό ψεύτικων λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποσκοπούσαν να ενισχύσουν τις διαδηλώσεις των "κίτρινων γιλέκων", αρμόδια αρχή για το συντονισμό αυτών των ελέγχων είναι η Γενική Γραμματεία Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας (SGDSN).

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Times και το Bloomberg, εκατοντάδες ψεύτικοι λογαριασμοί που προήλθαν από τη Ρωσία στόχευαν να ενισχύσουν την εξέγερση των "κίτρινων γιλέκων".

Σε αποκλειστικότητα το Priftis-News αποκαλύπτει φωτογραφία δυο Ρώσων που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις στο Παρίσι, στο πλευρό των Κίτρινων Γιλέκων, κρατώντας την σημαία των αυτονομιστών της Κριμαίας. Η Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες τους αναζητούν ως ύποπτη πράκτορες της Ρωσικής FSB!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr