...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Αποκάλυψη – Οι Τούρκοι μετέφεραν Leopard στα Κατεχόμενα

Υπό πολιορκία η Κύπρος από τον Αττίλα που αναβαθμίζει τις δυνάμεις τις μεταφέροντας.. άρματα Leopard στο νησί, προφανώς για να αυξήσουν την πίεση προς τους Ελληνοκύπριους και την διεθνή κοινότητα....


Σε πλήρη αναβάθμιση του κατοχικού στρατού προχωρεί η Τουρκία, φέρνοντας γερμανικά τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου Leopard, όπως αποκαλύπτει η «Σημερινή».

Τα γερμανικά άρματα, για την ώρα, έχουν μεταφερθεί στην περιοχή της κατεχόμενης Κυθρέας, εκεί όπου βρίσκεται το Σύνταγμα Τεθωρακισμένων του Αττίλα.

Η ενίσχυση του στρατού κατοχής δεν είναι αποκομμένη από άλλες συναφείς στρατιωτικές και πολιτικές κινήσεις της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή.

Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με άλλες αποκαλυπτικές πληροφορίες για τις κινήσεις του κατοχικού στρατού που αποκαλύπτει η «Σημερινή» την Κυριακή, πέραν από τις σαφείς στρατιωτικές προεκτάσεις, εγείρουν μείζον πολιτικό θέμα σε διάφορα επίπεδα, την ώρα, μάλιστα, που γίνονται προσπάθειες για επανέναρξη του δικοινοτικού διάλογου.