...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Θείο Δώρο Από Την Ρωσία Έσωσε Την Ελλάδα! Στην Φόρα Όλες Οι Μυστικές Στρατιωτικές Βάσεις Του Ισραήλ Kαι Τουρκίας Στο Διαδίκτυο!

Καταστροφή για Ισραήλ και Τουρκία από ένα αναπάντεχο θείο δώρο από την Ρωσία! Μια Ρωσική εταιρεία δορυφορικών χαρτών αποκάλυψε Ακούσια; Εσκεμμένα; Τις μυστικές στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ και Τουρκίας στο διαδίκτυο!.....


Οι χάρτες Yandex, είναι η αντίστοιχη Ρωσική χάρτες με τους Google Map, σύμφωνα με έκθεση της Ομοσπονδίας Αμερικανών Επιστημόνων (FAS), επιβεβαιώνουν ότι  αποκαλύφθηκαν 300 περιοχές απόλυτα μυστικές,όπως πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ και της Τουρκίας!

Μεταξύ των βάσεων που αποκαλύφθηκαν ήταν οι πυραυλικές βάσεις επιφάνειας-αέρος, οι θέσεις αποθήκευσης πυρηνικών,κτίρια που περιλαμβάνουν αεροδρόμια, λιμάνια, αποθήκες, βάσεις και στρατώνες,δύο εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη, και τη Αεροπορική Βάση Incirlik, η οποία φιλοξενεί της πυρηνικής βόμβες των ΗΠΑ Β61.

Επίσης ένας από τους χώρους που αποκαλύφθηκαν είναι το στρατόπεδο Glilot, βόρεια του Τελ Αβίβ,την τοποθεσία της ειδική μονάδα του ισραηλινού στρατού με την κωδική ονομασία 8200, το σήμα πληροφοριών και ο κώδικας αποκρυπτογράφησης του βραχίονα των Ισραηλινών Άμυνας!

Ελπίζουμε αυτή την φορά η ΕΥΠ να ξυπνήσει και να εκμεταλλευτεί αυτό το αναπάντεχο θείο δώρο,ιδιαίτερα όσον αφορά την Τουρκία!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης    email:spyros.priftis76@yahoo.gr