...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Μυστήριο; Τι Γυρεύει Κινέζικο Μαχητικό J-20 Stealth Πέμπτης Γενιάς Σε Πολεμικό Αεροδρόμιο Των ΗΠΑ!

Ένα αντίγραφο ενός Κινέζικου Chengdu J-20 μαχητικό stealth πέμπτης γενιάς εμφανίστηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο Savannah-Hilton Head στην Γεωργία των ΗΠΑ!....


Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την ύπαρξη  του αεροσκάφους-αντιγραφή την Κυριακή, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι πρόκειται για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Το ότι οι ένοπλες δυνάμεις εκπαιδεύονται με ένα "πλήρες αντίγραφο" ενός J-20 δείχνει ότι ο στρατός των ΗΠΑ παίρνει στα σοβαρά τις Κινεζικές αμυντικές εξελίξεις.

Το Κινέζικο μαχητικό J-20 stealth είναι ένα αεροσκάφος πέμπτης γενιάς που προορίζεται για να ανταγωνιστεί τον αμερικανικό F-22 Raptor και το F-35 Lightning II Joint Strike Fighter, δύο ελίτ συστήματα μάχης των ΗΠΑ!

Ο επικεφαλής σχεδιαστής του J-20 λέει ότι ο κόσμος δεν έχει ακόμη δει τα καλύτερα που μπορεί να προσφέρει το αεροσκάφος, όπως ο κινητήρα του J-20  που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί αποστολές μεγάλης εμβέλειας.