...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Η Πάμελα Άντερσον εναντίον των… παγκόσμιων ελίτ

Με αφορμή το πρωτοφανές ξέσπασμα βίας στο Παρίσι, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των «Κίτρινων Γιλέκων», η Καναδή ηθοποιός στρέφεται εναντίον των…
εχόντων και των κατεχόντων.

Τη «θεσμική βία της γαλλικής και παγκόσμιας ελίτ» κατήγγειλε η Καναδή σταρ, Πάμελα Άντερσον, η οποία τα έβαλε με τους… έχοντες και κατέχοντες.

Αφορμή για την «παρέμβαση» της ηθοποιού αποτέλεσαν τα βίαια και εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Παρίσι, το Σάββατο, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των «Κίτρινων Γιλέκων».

«Καταδικάζω τη βία, αλλά τι είναι η βία όλων αυτών των ανθρώπων και τα καμένα πολυτελή αυτοκίνητα μπροστά στη θεσμική βία της γαλλικής και παγκόσμιας ελίτ» διερωτήθηκε σε ανάρτησή της, στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άντερσον συζεί με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, Αντίλ Ραμί, στην πόλη της Μασσαλίας.

​«Αντί να υπνωτιζόμαστε από τις εικόνες με τα καμένα, θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα από πού προέρχονται όλα αυτά» συνέχισε η ηθοποιός.

​«Και η απάντηση είναι αυτή: Προέρχονται από την αύξηση των εντάσεων μεταξύ των μητροπολιτικών ελίτ και των φτωχών αγροτών, μεταξύ των πολιτικών του Μακρόν και του 99% που βιώνει την ανισότητα, όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά σ’ όλο τον κόσμο».

sputniknews.gr