...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Αποκάλυψη μεγατόνων από ελβετική εφημερίδα: Προχωρημένο εξισλαμισμό των χωρών της Ευρώπης καταγγέλλουν πατριώτες πολιτικοί (ΦΩΤΟ)

Η πολυπολιτισμικότητα ισλαμικής απόχρωσης δεν είναι μελλοντικό σενάριο για την Ευρώπη! Εφαρμόζεται ήδη!
Η Ευρωπαϊκή Εθνική Δεξιά ενημερώνει τους απανταχού Ευρωπαίους πως η πασίγνωστη......
-και στην Ελλάδα- ελβετική σοκολάτα Toblerone έλαβε πιστοποίηση «χαλάλ», κάτι που σύμφωνα με πολιτικούς αποδεικνύει πως η Ευρώπη εξισλαμίζεται.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Σύμφωνα με την Huffpost, οι εθνικοδεξιοί «καταγγέλλουν ότι παράγεται με τις ευλογίες του Ισλάμ, λαμβάνοντας την θρησκευτική πιστοποίηση με βάση το Κοράνι».

Τις αποκαλύψεις έκανε κυριακάτικο δημοσίευμα   της ελβετικής εφημερίδας «Blick».

Σε αυτό αναφέρεται πως η λέξη «χαλάλ» σημαίνει στα αραβικά «επιτρέπεται» και δεν αφορά μόνο το χοιρινό ή το αλκοόλ, αλλά ακόμα και τις σφαγές ζώων ή θέματα ηθικής, σχολιάζει η εφημερίδα.

«Είναι φιλοσοφία ζωής» αναφέρει ο Mounir Khouzami, από το «ελβετικό αραβικό δίκτυο».

Μάλιστα η εφημερίδα υπογραμμίζει πως η πιστοποίηση «χαλάλ» θα αλλάξει την παγκόσμια αγορά και φυσικά την ευρωπαϊκή-παγκόσμια κοινωνία.

Χρήστες του Διαδικτύου ζήτησαν μποϊκοτάζ της ελβετικής σοκολάτας εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην πιστοποίηση της ως χαλάλ.

Ο Γέοργκ Μόιτχεν, εκπρόσωπος της ευρωσκεπτικιστικού κόμματος της Γερμανίας «Εναλλακτική για τη Γερμανία», δημοσίευσε το θέμα στο Facebook επικρίνοντας την εταιρεία για εξισλαμισμό.


«Ο εξισλαμισμός δεν λαμβάνει χώρα, ούτε στην Γερμανία ούτε στην Ευρώπη. Είναι καθαρή σύμπτωση που η πασίγνωστη φανταστική αυτή σοκολάτα έχει πλέον πιστοποίηση χαλάλ», έγραψε ειρωνικά αναρτώντας μία φωτογραφία της σοκολάτας Toblerone.

Νύξη στο θέμα έκανε και το  Focus Online, έχοντας ως τίτλο: «Ελβετική εταιρεία λαμβάνει πιστοποίηση χαλάλ».

Στον αντίποδα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail προσπαθεί να καθησυχάσει τους πολίτες λέγοντας πως η Toblerone, υπήρξε πάντα halal επειδή δεν περιέχει κρέας ή αλκοόλ.

Τι λέτε; Σας έπεισε;