...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΒΟΜΒΙΣΤΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για εγκληματιες ελλαδα
 Η βόμβα στον σταθμό ΣΚΑΙ είναι «δουλειά» τους.
Τα ψέματα που ακολούθησαν από τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου για τα....
δύο ύποπτα «γνώριμα» αλλά αταυτοποίητα πρόσωπα όπως σας είπαν είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ μου.

ΔΙΟΤΙ, όχι μόνο είναι ταυτοποιημένος ο «Σγουρομάλλης» (ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα, Επίθετο, δ/νση διαμονής τηλέφωνο, ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ), και είναι γνωστός στην ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική που «διοικούν» Καμμένος/Τσίπρας, αλλά τους χρησιμοποιούν και ως τους δήθεν υπόπτους της βομβιστικής επίθεσης στον σταθμό ΣΚΑΙ για να καλυφθούν οι πραγματικοί τρομοκράτες εντολοδόχοι της κυβέρνησης τους.

ΕΧΩ Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. Εισαγγελέας δεν υπάρχει δυστυχώς, το μυστικό για την απραξία και συνεργασία των Εισαγγελικών Αρχών της χώρας μας με τους Εγκληματίες είναι οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ. 
Ο Επόπτης της ΕΥΠ Εισαγγελέας Εφέτης ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΣΑΛΙΑΣ και ο Διοικητής της ΕΥΠ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ και άλλοι που συνεργάστηκαν πρέπει να συλληφθούν εδώ και τώρα. 

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ.... ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ...ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΜΑΔΟΥΡΟ" ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ?

Εγκληματίες, Θα σας βάλω φυλακή, σας το έχω υποσχεθεί.
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)