...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

Το Χθεσινό Μήνυμα Απ'την Αλάσκα

Ο πλανήτης τρέμει για τα καλά....την ώρα ακριβώς που ο κόσμος, στα "πολιτισμένα" κράτη, περιμένει πως και πως την γιορτή των Χριστουγέννων για να…
γιορτάσει,να χαρεί να διασκεδάσει, να μπει στο κλίμα των ημερών, ένα κλίμα φυσικά που δεν έχει καμία σχέση με το πνεύμα και το νόημα των ημερών...καμία σχέση επίσης και με τα όσα διαδραματίζονται γύρω του, διότι έαν τα συνυπολόιζε δεν θα υπήρχε διάθεση για γιορτές και πανηγύρια η διάθεση θα στρεφόταν αλλού σε άλλα πράγματα!

Αν κάτι μου έκανε εντύπωση στο μήνα που έφυγε ήταν το εξής.

Όταν γίνεται σεισμός εκεί που μένω τον καταλαβαίνω αμέσως, ακόμη και μικρός να είναι η δόνηση γίνεται αρκετά αισθητή. 

Αυτό που παρατήρησα τον μήνα που πέρασε, είναι ότι αρκετοί σεισμοί, όχι μόνο από την πλευρά της Ζακύνθου, έγιναν γύρω στα μεσάνυχτα, δηλαδή από τις 11 μέχρι τις 03.00 περίπου. 

Λες και ο εγκέλαδος του αρέσει να νυχτοπερπατάει…και ξέρουμε πόσο άσχημο είναι αυτό. 

Οι σεισμοί, όπως και τα υπόλοιπα φυσικά φαινόμενα, σε έναν γιγάντιο matrix που υπάρχουμε, δεν είναι τυχαία γεγονότα που έτσι ξαφνικά θα χτυπήσουν μια χώρα, μια πόλη ή ένα χωρίο. 

Όπως έχουμε πει, υπάρχει άμεση σχέση όλων όσων αποφασίζουμε και πράττουμε με τα παράξενα φυσικά φαινόμενα και δε, όταν κάτι αποφασίζεται από κοινού, δηλαδή συλλογικά από τους πολίτες μιας χώρας ή από πολλά κράτη μαζί, στα πλαίσια π.χ. μιας ένωσης. 

Αυτά που αποφασίζουμε, είναι το απαραίτητο προσάναμμα στο τζάκι ώστε να μπορεί να ανάψει η φωτιά. 

Τα υπόλοιπα υλικά που ανάβουν μια φωτιά, μέσα από «συγκυρίες» και την προηγμένη τεχνολογία, μένει απλά να εφαρμοστούν . 

Δεν είχαμε νεκρούς αλλά πόσοι βλέπουν ακόμη μια προειδοποίηση μέσα από τις εικόνες; 

Οι εικόνες μιλάνε φωνάζουν....ποια κράτη και ποιες κυβερνήσεις τις ακούνε; 

Ποιοι θορυβούνται από αυτές; 

Πόσοι βλέπουν ότι ο πλανήτης τρέμει και οι επιστήμονες όσο αυξάνεται το τρέμουλο σηκώνουν πιο ψηλά τα χέρια ψηλά; 


Ο μύθος της κλιματικής αλλαγής, έτσι όπως μας την παρουσιάζουν, δεν έχει καμία σχέση με την κλιμάκωση των (α)φυσικών καταστροφών.... τα ρίχνουν εκεί για να μην καταποντιστεί η επιστημονική κοινότητα και αφετέρου για να μην αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες που το πλανητικό πεδίο-matrix έχει αγριέψει; 

Η προσωπική αλλαγη πορείας στη σκέψη μας, σε συνδυασμό με τις αποφάσεις μας, μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις εξελίξεις…..........όσο και αρνητικά. 

Μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα υπέρ μας και να ξεβρακωθούν η επιστημονική κοινότητα και το παραμυθάκι της κλιματικής αλλαγής και να είμαστε και πάλι πιο ασφαλείς μέσα στο κλουβί.

Η κλιματική αλλαγή απομυθοποίηται μέσα από την πνευματική μας αλλαγή, την προσωπική μας αλλαγή στην σκέψη. 

Βλέπεις όμως εκεί έξω κάποια αλλαγή ικανή να να γείρει η πλάστιγγα υπέρ μας; 

Το αντίθετο. 

Κοίτα, βγήκαμε από έναν μήνα ναρκοπέδιο, όσοι παρατηρούμε και δεν κοιτάζουμε , το καταλάβαμε!

Ένας μήνας ναρκοπέδιο σε πολλά θέματα και θέματα που πέρασαν ξυστά από εμάς...για την ώρα.

Ο μήνας που μπήκε με βρίσκει να θρήνο τον χαμό του 41ου πρόεδρου των ΗΠΑ, οπότε τι καλό μήνα να πω, μην υποκρίνομαι, πενθώ.

Είναι μερικά 24ωρα...πολύ έντονο φαινόμενο-α……. αποτέλεσμα κλιματική αλλαγής, πρώτα ηφαιστειακό μετά σεισμικό ή και τα δύο, ανάμεσα στις αρχές του μήνα, χρονικό παράθυρο πολύ κοντά στο πέντε μέχρι και τις εννιά.


Βλέπεις........ βγαίνουμε από το ένα χρονικό ναρκοπέδιο και εισερχόμαστε σε ένα άλλο.

Rick