...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

B.Πούτιν: «Αν Επιτεθεί Το Κίεβο Στις Ρωσόφωνες Δημοκρατίες Της Ανατολής Θα Πάψει Να Υπάρχει Ουκρανία»

Σύμφωνα με την Pravda η οποία επικαλείται πηγές του Κρεμλίνου, ο Β.Πούτιν προειδοποίησε το «νεοναζιστικό καθεστώς» του Κιέβου όπως χαρακτήρισε σήμερα 
ο υπουργός Εξωτερικών Σ.Λαβρόφ.....
την ουκρανική κυβέρνηση πως «οποιαδήποτε επίθεση της Ουκρανίας στην ανατολική περιφέρεια του Ντονμπας (σ.σ.: όπου βρίσκονται οι ανακηρυγμένες ρωσόφωνες Δημοκρατίες) «Θα σημάνει αυτομάτως και το τέλος της Ουκρανίας της ίδιας».

Εννοώντας, όπως γράφει η εφημερίδα, όχι ότι θα την καταστρέψει (άλλωστε ολες οι προσκείμενες στο Κρεμλίνο πηγές κατά καιρούς διαβεβαιώνουν ότι στόχος είναι η επιστροφή της Ουκρανίας στον ρωσικό εθνικό κορμό και όχι η καταστροφή της), αλλά ότι θα«αποκαταστήσει την τάξη» και θα την εντάξει και πάλι στην ρωσική ομοσπονδία.
Η κατάσταση στην περιοχή είναι εκρηκτική με τον Ουκρανό πρόεδρο Ι.Ποροσένκο, να στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις και πολλούς μισθοφόρους Βρετανούς και Αμερικανούς να συμμετέχουν σε επιχειρήσεις στην Μαριούπολη.

Ενώ ο ουκρανικός στόλος στην Οδησσό, «ζεσταίνει» μηχανές για το αυτοκτονικό επιχείρημα της επιστροφής στην θάλασσα του Αζόφ.

Βασικά σε μία προσπάθεια, να προκληθεί επέμβαση του ΝΑΤΟ στην περιοχή.