...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Γκάλοπ Σοκ. Το 76% της Κοινής γνώμης πιστεύει ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίστηκαν για να «περάσει» η Συμφωνία των Πρεσπών .

000_dimoskopisi-1-e1494191808534-1-696x464-748x498.jpg
ο 2019 προμηνύεται έτος μεγάλης πολιτικής αναταραχής όχι τόσο εξαιτίας των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων αλλά εξαιτίας του ότι , θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των πολιτικών δυνάμεων.....
εκ των πραγμάτων , θα αναδειχθούν οι εμπαιγμοί και οι υποκρισίες  και εν τέλει ,θα πέσουν οι μάσκες σε κοινή θέα.

Την ερώτηση « Πιστεύετε ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίζονται για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και στην Ελλάδα ;» ανήρτησαν δεκατρείς ( 13) ιστοσελίδες και bloggers .Αυθόρμητα και αιτιολογημένα  τοποθετήθηκαν με τα σχόλιά τους 162 αναγνώστες αυτών . Εξ αυτών 102 είχαν την πεποίθηση ότι  Έλληνες Βουλευτές  ήδη χρηματίστηκαν ή έλαβαν ανταλλάγματα  για να «περάσει» με την στήριξή τους  η Συμφωνία των Πρεσπών , 21 ότι έχουν την πρόθεση να το κάνουν , ενώ  39 είχαν την πεποίθηση ότι είτε δεν θα το διακινδύνευαν , είτε ότι δεν θα το πράξουν .

Το ακαταμάχητο πλεονέκτημα αυτού του μικρού δείγματος είναι ο αυθορμητισμός των συμμετασχόντων και η αιτιολογία τους  

Εάν αυτή είναι πλέον η άποψη της Κοινής γνώμης για το πολιτικό σύστημα τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά …. δεν θα θέλαμε να το αναλύσουμε παραπέρα .

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα, χωρίς κάλπη σε δείγμα 1.000 ατόμων, ηλικίας 17 ετών και άνω που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, 6-16/11/2018 της Public Issue, και στην ερώτηση ,ποιους θεσμούς εμπιστεύεται και ποιους όχι η κοινή γνώμη σήμερα στην Ελλάδα , εφημερίδες και τηλεόραση ήταν στις τελευταίας θέσης με τα κόμματα να φιγουράρουν στην τελευταία με 12%

Η τάση του πολιτικοοικονομικού συστήματος – μεταξύ άλλων – να αντιμετωπίζει ως κοπάδι χαμηλής νοημοσύνης την κοινωνία και να υποτιμάει την κρίση και την αντίληψη της κοινής γνώμης , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κρίση τη Δημοκρατία και σε χαρά τους εχθρούς της χώρας , δεδομένα που γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί μας.

Δείτε , ποιοι εκ των αντιπροσώπων του πολιτικοοικονομικού συστήματος  συνεχίζουν εις γνώση τους αυτήν την τακτική . Αυτοί είναι  οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Έθνους , οι ανθέλληνες που θα πρέπει να απομονωθούν.

Συνεχίζεται το ….2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )