...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Δεν υπάρχουν οι 151 βουλευτές για να ψηφίσουν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ! Εκλογές τον Μάρτιο;

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φαίνεται να πυροδοτεί στο εσωτερικό της Κυβέρνησης η εμφανής πλέον αδυναμία Τσίπρα να συγκεντρώσει 151 θετικές ψήφους για την υπερψήφιση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών.....


Τις τελευταίες ώρες, κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες που βρίσκονται στον στενό πυρήνα των συνομιλητών του Τσίπρα, εμφανίζονται εξαιρετικά προβληματισμένοι από την εξέλιξη αυτή.

Ενώ για πρώτη φορά το Μέγαρο Μαξίμου αφήνει να εννοηθεί πως εάν η Κυβέρνηση δεν εξασφαλίσει 151 βουλευτές για την Συμφωνία των Πρεσπών (η συμφωνία μπορεί να περάσει ως γνωστόν και με απλή πλειοψηφία) η χώρα θα οδηγηθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε Πρόωρες Εκλογές.
Η πρωινή κίνηση – ματ του Κυριάκου Μητσοτάκη με την αιφνιδιαστική προσχώρηση του Χάρη Θεοχάρη στην Νέα Δημοκρατία, η οποία αποκλείει και την τελευταία (μαθηματική) πιθανότητα ο Τσίπρας να βρει 151 βουλευτές επιταχύνει τις εξελίξεις.

Όπως μάλιστα επισημάνουν στον Lykavitos.gr πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό, ο Τσίπρας εμφανίζεται να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο της ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ στις κάλπες με πιο πιθανή ημερομηνία τα τέλη Μαρτίου.

Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία με τον Καμμένο
Τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ενισχύονται και από την ΔΙΑΨΕΥΣΗ από την πλευρά Μαξίμου, πως υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία Τσίπρα – Καμμένου σε ότι έχει να κάνει με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως μερικές μέρες πριν υπήρξε δημοσίευμα στο «Ποντίκι» (το πιο πιθανό είναι πηγή της πληροφορίας να ήταν ο ίδιος ο Καμμένος) σύμφωνα με το οποίο, ο Τσίπρας συμφώνησε με τον Καμμένο να μην συμπεριλάβει στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, σημερινούς βουλευτές των ΑΝΕΛ.

«Κάτι τέτοιο δεν έχει συμφωνηθεί ποτέ» διευκρινίζουν κύκλοι του Μαξίμου , αφήνοντας πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει τελικά στις εκλογικές του λίστες βουλευτές ή και υπουργούς των ΑΝΕΛ που θα υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών. Κάτι που όπως αντιλαμβάνεσθε θα αποτελέσει αιτία πόλεμου – έως και οριστικού διαζυγίου – με τον Καμμένο.

Όλα δείχνουν να κινούνται πλέον σε ένα τεντωμένο σκοινί, και σε συνδυασμό μάλιστα με την Πολιτική Δυσωδία που αναδύει το Σκάνδαλο Πετσίτη το οποίο πλέον αγγίζει τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενισχύεται η πεποίθηση πως το Σενάριο για Εκλογές τον Μάρτιο «παίζει» πλέον πολύ δυνατά …

Το Μαξίμου διαψεύδει τα περί πρόωρων εκλογών τον Μάρτιο

Λένε ότι δεν ισχύουν δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον πρωθυπουργό να προσφεύγει στις κάλπες αν δεν βρει 151 ψήφους για να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Διαψεύδουν από την κυβέρνηση τα περί εκλογών των Μάρτιο, τονίζοντας πως τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Πρωθυπουργό να συνομιλεί με συνεργάτες του και να είναι έτοιμος για εκλογές το Μάρτιο, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Τα δημοσιεύματα βασίζονται στο πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βρει η κυβέρνηση τις 151 ψήφους που χρειάζεται για να περάσει από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών όταν αυτή έρθει στην ελληνική Βουλή με τον πρωθυπουργό να φέρεται να έχει πει «ή κύρωση της Συμφωνίας ή εκλογές».

Ο πονοκέφαλος της κυβέρνησης γίνεται περισσότερο από έντονος αφού ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν έρθει η Συμφωνία στη Βουλή, ενώ αργότερα ζήτησε το υμβούλιο των πολιτικών αρχηγών να την μπλοκάρει.

Ο πρωθυπουργός πάντως μόλις χθες, ερωτηθείς σχετικά απάντησε εντελώς απαξιωτικά για τον εταίρο του λέγοντας «που να πάει παιδιά ο Καμμένος, μην ανησυχείτε», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ΑΝΕΛ απλά φωνάζουν για να φωνάζουν και είναι έτοιμοι για μια ακόμη μεγαλοπρεπή kolotoumba.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το Ποτάμι, οι βουλευτές του οποίου εμφανίζονται διχασμένοι για το αν θα ψηφίσουν ή όχι τη Συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που η προσχώρηση του Χάρη Θεοχάρη στις τάξεις της ΝΔ αύξησε κατά μια τις αρνητικές ψήφους.