...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Τετέλεσται… Ημερομηνία τυπικού θανάτου του σύγχρονου Ελληνικού κράτους 12/12/2018. “Έζησε” μόλις 190 έτη.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ....
ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΟΥΔΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ Χ.Α Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ “ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ” ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ (ΜΕΘΑΥΡΙΟ) ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ 2-3 ΕΠΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΛΘΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.   ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΚΑΤΣΙΦΑΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ΤΥΠΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η 12/12/2018. 1828 (ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ) – 2018 (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ). 190 ΕΤΗ ΜΟΛΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ  ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΓΗ ΤΟΥ, ΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΟ.

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ. ΣΕ ΜΟΛΙΣ 10-12 ΕΤΗ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΞΥΠΝΙΟΙ” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ (ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ, Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΠΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΟΦΟΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 12/12/2018 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ , ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ, ΝΟΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.  ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Υ.Γ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩ (ΑΝ ΑΝΑΡΤΩ) ΜΟΝΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΚΗΔΕΙΑΣ, ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ).

ΜΟΝΟΤΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΕΙ.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ:   https://isxys.blogspot.com/2018/12/10.html

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ. (ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ).

Βέλγιο: Καταρρέει η κυβέρνηση λόγω του Συμφώνου Μετανάστευσης του ΟΗΕ

Ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ είναι πλέον επικεφαλής κυβέρνησης μειοψηφίας μετά την παραίτηση Φλαμανδών εθνικιστών υπουργών από τον κυβερνητικό συνασπισμό λόγω σοβαρής διαφωνίας για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση. Οι παραιτήσεις έγιναν «αποδεκτές» από τον βασιλιά, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε έπειτα από συνάντηση στο παλάτι με τον Μισέλ, ο οποίος του παρουσίασε την πολιτική κατάσταση και τα ονόματα των υπουργών που θα αναλάβουν τα κενά χαρτοφυλάκια (Εσωτερικών, αλλά και Οικονομικών, Άμυνας και Μετανάστευσης). Με την αποχώρηση του N-VA, που κατείχε σημαντική θέση στον κυβερνητικό συνασπισμό, ο πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ τίθεται επικεφαλής κυβέρνησης που δεν διαθέτει πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, πέντε μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές που προγραμματίζεται να διεξαχθούν τον Μάιο.

Η κυβέρνηση αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια λόγω των θέσεων του N-VA για τη μετανάστευση. Ο πρόεδρος του κόμματος Μπαρτ Ντε Βέβερ είχε απευθύνει χθες βράδυ τελεσίγραφο στον Μισέλ, αφήνοντας να εννοηθεί πως το N-VA θα αποχωρούσε αν ο τελευταίος αναχωρούσε για το Μαρακές προκειμένου να εγκρίνει εξ ονόματος του Βελγίου το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση. «Αν δεν έχουμε πλέον φωνή σε αυτή την κυβέρνηση δεν χρησιμεύει σε τίποτα να συνεχίσουμε», είπε. «Καταγράφω απόψε πως το N-VA εγκαταλείπει την πλειοψηφία», είχε απαντήσει ο Μισέλ. Επανέλαβε τη σταθερή πρόθεσή του να εκπροσωπήσει το Βέλγιο στο Μαρακές ως «επικεφαλής ενός υπεύθυνου συνασπισμού». Το N-VA ήταν το μοναδικό από τα τέσσερα κόμματα του συνασπισμού το οποίο ήταν αντίθετο με το κείμενο του ΟΗΕ, που αναμένεται να εγκριθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη στο Μαρόκο από τις χώρες του ΟΗΕ, προτού επικυρωθεί με μια ψηφοφορία στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, στις 19 Δεκεμβρίου.

Η κρίση που υπέβοσκε εδώ και αρκετές εβδομάδες αλλά δεν είχε φανερωθεί, εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης όταν ο Σαρλ Μισέλ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να στραφεί στο κοινοβούλιο, ελλείψει ομοφωνίας στην κυβέρνησή του.

AΜΠΕ