...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΝΕΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣΑποτέλεσμα εικόνας για τσολάκογλουΑποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
..........................................................................'' ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''.........................................................................

'' ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''

Αποτέλεσμα εικόνας για αγνωστοσ στρατιωτησ


ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Η Συνέντευξη των Wilcock και Goode που Κανείς ΔΕΝ θέλει να Μάθετε (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 ο υπουργός Άμυνας Donald Rumsfeld ανακοίνωσε ότι τα 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια δεν μπορούσαν να ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο των δαπανών του Υπουργείου Άμυνας.....
Την επόμενη μέρα το γραφείο του αναλυτή του προϋπολογισμού του Πενταγώνου καταστράφηκε στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Κάπου εδώ υπάρχει ένα φαινομενικά άλυτο μυστήριο: Πού είναι τα τρισεκατομμύρια που λείπουν;
Η ταινία Above Majestic είναι μια συγκλονιστική και προκλητική ματιά στην εκδοχή του τι θα χρειαζόταν για να εξαφανίσουν και να κρύψουν ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τον κόσμο και τις συνέπειες που θα είχε αυτό για την ανθρωπότητα.

Μια μυστική ομάδα ελίτ στρατιωτικών και στελεχών, χρεώνονται με εξωγήινη τεχνολογία αντίστροφης μηχανικής γνωστή και ως «Majestic 12».

Οι θεατές θα κατευθυνθούν μέσω μιας βαθιάς κατάδυσης στις ρίζες, τις τεχνολογίες, την ιστορία, τις συνωμοσίες, τις μαρτυρίες και την έρευνα που όλα μαζί ξεπερνούν την φαντασία.

Η ταινία διαθέτει μερικούς από τους πιο διακεκριμένους συγγραφείς, ερευνητές, του Κινήματος για την Αλήθεια και την Πλήρη Αποκάλυψη.

Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται οι David Wilcock, Corey Goode, John Desouza, William Tompkins, David Adair, Laura Eisenhower, Niara Isley, και Jordan Sather.

Στην συνέχεια θα δείτε, μία αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με το θέμα της ταινίας αλλά και πέρα από αυτήν, από δύο από τους δημιουργούς της, τους David Wilcock και Corey Goode, οι οποίοι βλέπουν τα πράγματα όπως τα βλέπουν.

Η όποια Ελίτ και όλοι οι σκεπτικιστές, όπως είναι φυσικό, δεν τα αναγνωρίζουν όλα αυτά, ούτε τα παραδέχονται. Είναι στο χέρι και στο μυαλό του καθενός να αποδεχτεί ή όχι, όσα θα ακολουθήσουν, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα τρέιλερ της ταινίας Above Majestic.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

«The Video The Internet Doesn’t Want You To See!» David Wilcock and Corey Goode (2018-2019)


Δείτε και το τρέιλερ της ταινίας Above Majestic:

Above Majestic: HD Official Trailer- Implications of a Secret Space Program


diadrastika.com