...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Εμφανίζονται Πλέον Παντού. Τι ΔΕΝ μας Λένε; Τι ΔΕΝ θέλουν να Ξέρουμε; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τα μυστήρια, τα περίεργα και τα ανεξήγητα που συμβαίνουν τελευταία σε διάφορες περιοχές του πλανήτη μας ολοένα και πυκνώνουν ή εμφανίζονται ξαφνικά χωρίς άλλο προηγούμενο, ή χωρίς κάποια προφανή αιτία....


Παράξενα σύννεφα, δισκοειδή, τετράγωνα αλλά και πυραμιδοειδή. Οι λεγόμενες «Τρομπέτες της Αποκάλυψης, ή αλλιώς και «μουγκρητά της Γης» απόκοσμοι ήχοι που ακούγονται σε ένα μέρος από παντού και προέρχονται από το… πουθενά.
Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν τρομακτικοί ήχοι, σαν εκρήξεις, που τραντάζουν σπίτια, αλλά χωρίς να έχει γίνει ή καταγραφεί κάποιος σεισμός, χωρίς να έχει αναφερθεί η πτήση κάποιου υπερηχητικού ή κάτι που να δικαιολογεί αυτό που αναφέρουν οι κάτοικοι, η αστυνομία και τα τοπικά κανάλια τους.

Γίνονται κάποια μυστικά υπόγεια πειράματα; Απόρρητα προγράμματα για κάτι που δεν μας λένε; Και πως γίνεται να σείονται σπίτια χωρίς να σημειώνεται και να καταγράφεται κάποιος σεισμός;

Όμως, όλα αυτά συμβαίνουν διάσπαρτα στον πλανήτη μας. Τι συμβαίνει;

Πολλοί τα αποδίδουν στην κλιματική αλλαγή, αν και δεν έχουν να κάνουν με κανενός είδους μετεωρολογικά ή κλιματικά φαινόμενα. Αρκετοί τα αποδίδουν σε μία αντίδραση της Γης σε κάτι που συμβαίνει και διαταράσσει και άλλους γειτονικούς πλανήτες. Δεν είναι λίγοι και όσοι τα αποδίδουν σε μία παράξενη αλληλεπίδραση της Φύσης στην -αόρατη προς εμάς αλλά μεγαλειώδη – παρουσία τεράστιων εξωγήινων ιπτάμενων οχημάτων.

Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να δώσει κάποια σαφή, επιστημονική εξήγηση, χωρίς κενά στην περιγραφή αυτών και πολλών άλλων φαινομένων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μπορέσετε να σχηματίσετε καλύτερη εικόνα του συμβαίνει γύρω μας, ή σε άλλες περιοχές της γαλάζιας σφαίρας που όλοι κατοικούμε και ζούμε:

They’re Appearing Everywhere Now..

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


diadrastika.com