...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Άγνωστο Αντικείμενο Παραλίγο να Συγκρουστεί με το Space X Falcon 9

Αυτό που κατέγραψε το Space X Falcon 9, είναι πιθανότατα το πιο εντυπωσιακό αντικείμενο που έχει περάσει δίπλα από ανθρώπινη συσκευή στο διάστημα. Δεν είναι μικρά φώτα από μακριά, ούτε κάτι άλλο. Είναι ολοκάθαρο.....


Όπως αναφέρει το space.com, στις 15 Νοεμβρίου 2018, ο SpaceX εκτόξευσε ένα πύραυλο Falcon 9 που φέρει ένα δορυφόρο για το Κατάρ και στη συνέχεια επέστρεψε το πρώτο στάδιο προώθησης στη Γη για μια ακριβή προσγείωση.

Όμως, αυτό που καταγράφηκε από την κάμερα του πυραύλου είναι εκπληκτικό, καθώς διακρίνεται ολοκάθαρα ένα άγνωστο αντικείμενο να έρχεται με ταχύτητα και να περνάει ξυστά από αυτόν.

Περνάει από τόσο κοντά του που κυριολεκτικά θα μπορούσε να συγκρουστεί μαζί του.

Αν και το άγνωστο αντικείμενο διακρίνεται να έχει πιθανότατα μεταλλική υφή, δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για κάποιο ιπτάμενο σκάφος άγνωστης προέλευσης ή για κάποιο από τα λεγόμενα «διαστημικά σκουπίδια» που είναι αραδιασμένα λίγο πέρα από τη Γη αλλά σε τροχιά γύρω της.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να δείτε και εσείς το περιστατικό:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien Craft Almost Hits Space X Falcon 9 Rocket!!? 2018


diadrastika.com