...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Κοιμούνται οι λαοί: Κορυφαίο τσιράκι της Νέας Τάξης αποκαλύπτει το επόμενο βήμα για το «τέλος των εθνών»

Λίγο πριν αποχωρήσει από την καγκελαρία της Γερμανίας και πιθανόν από την πολιτική σκακιέρα, η Άγγελα Μέρκελ ξεσπάθωσε σε έναν πύρινο λόγο….υπέρ της παγκοσμιοποίησης.
Του Άρη Δημόπουλου....


Θα έλεγε κανείς πως η ομιλία της Γερμανίδας καγκελαρίου σε ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο αποτελεί ένα από τα τελευταία διαπιστευτήρια της ίδιας προς τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Υμνώντας την πολυπολιτισμικότητα και την παγκοσμιοποίηση, η Α.Μέρκελ ζήτησε ξεκάθαρα από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποτινάξουν από πάνω τους οποιαδήποτε κατάλοιπα εθνικής ταυτότητας κι αν έχουν.

«Τα κράτη μέλη πρέπει σήμερα να είναι έτοιμα να παραιτηθούν από την εθνική κυριαρχία τους».

Αυτή ήταν η γενική οδηγία της Γερμανίδας καγκελαρίου, μίας ηγέτιδας που από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υποστήριξαν όσο κανείς άλλος στην Ευρώπη τα ανοικτά σύνορα και την μαζική είσοδο «προσφύγων» από την ανατολή.

Με τον….κίνδυνο της Εθνικής Δεξιάς στην Ε.Ε. να λαμβάνει τρομακτικές -για τη Νέα Τάξη- διαστάσεις, η Α.Μέρκελ υπεραμύνθηκε της προτροπής της για εκμηδενισμό της εθνικής κυριαρχίας και συνείδησης όλων των κρατών-μελών για να υπάρξει μία πιο ισχυρή Ε.Ε.

Μία Ευρωπαϊκή Ένωση δηλαδή πιο….έτοιμη για το παγκόσμιο κομμουνιστικό κράτος, όπου καμία θρησκεία, κανένα πιστεύω, καμία ιδεολογία και εθνική συνείδηση δεν θα υπερβαίνει τους «Απαράβατους Νόμους» του.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, η καγκελάριος, ακολουθώντας τον Γάλλο πρόεδρο, Εμμανουέλ Μακρόν, έβαλε το λιθαράκι της στην δαιμονοποίηση του εθνικισμού.

Αφορμή αποτέλεσε το κύμα χωρών εντός και εκτός Ε.Ε. που απορρίπτουν το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης .

Η ειρωνεία είναι πως ενώ πολιτικοί σαν την Μέρκελ διατρανώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν τα…οφέλη της Δημοκρατίας, εντούτοις επιδιώκουν τον περιορισμό των εθνικόφρονων φωνών σε κράτη όπως είναι οι ΗΠΑ, η Ουγγαρία και η Αυστρία.

Ας δούμε τι είπε επί του θέματος η Α.Μέρκελ και τι είχε σημειώσει «όλως τυχαίως» προ μερικών εβδομάδων ο Γάλλος πρόεδρος, Ε. Μακρόν:

«Αυτό δεν είναι πατριωτισμός, επειδή ο πατριωτισμός είναι όταν συμπεριλαμβάνεις άλλους σε γερμανικά συμφέροντα και αποδέχεσαι κερδοφόρες καταστάσεις».
Ο Μακρόν στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’Παγκοσμίου Πολέμου είχε εξισώσει τον εθνικισμό με την προδοσία!el.gr