...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

Πνίγεται στο αίμα η Αθήνα . Δεκάδες μαφιόζικες δολοφονίες , ούτε μια εξιχνίαση . Αποτύχατε , αναλαμβάνουμε

αντιτρ.gif
Δίνουμε χρόνο μέχρι τα Χριστούγεννα στη νέα διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ όπως προέκυψε από τις έκτακτες κρίσεις . Μετά ,το λόγο έχουν οι «ψυχρόαιμοι» της Ομάδας .....


Μια απόπειρα δολοφονίας κάθε ημέρα , μια μαφιόζικη δολοφονία κάθε τόσο , δεν υπάρχει άλλο τέτοιο προηγούμενο σε μια κατάσταση που βαίνει σε  κλιμάκωση σε βάρος της κοινωνικής ασφάλειας .

Πιστεύουμε να μη επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας  ότι εξελίσσεται μια μάχη «νονών της νύχτας» που είχαν ( τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα )  διασυνδέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και με πολυποίκιλα συμφέροντα στα δυτικά προάστια.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε μια τέτοια αναποτελεσματικότητα ;

Τα συμβόλαια που δεν υπογράφονται με μελάνι αλλά με αίμα... θα ακυρωθούν, οι  αδίστακτοι μαφιόζοι που «νοικιάζονται» για να εκφοβίσουν, να τραυματίσουν ή ακόμη και να βγάλουν από τη μέση το θύμα που θα τους υποδείξει ο πελάτης , μπορεί να γραφεί συμβόλαιο «ισόβιας κράτησης » , με το δικό τους όνομα , ή του εργοδότη τους .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ