...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Το Πράσινο Φως Από Την Μόσχα Για Πόλεμο Με Ελλάδα Κύπρο Ζήτησε Σε Μυστική Συνάντηση Ο Υπ Άμυνας Χουλούσι Ακάρ;

Το ενδεχόμενο μίας Ελληνοτουρκικής σύρραξης μετά από ένα θερμό επεισόδιο στην Κυπριακή ΑΟΖ όπου επιχειρεί το Τουρκικό γεωτρύπανο, έφερε με έκτακτη εντολή του Ερντογάν τον.....
υπ. Άμυνας και πρώην ΑΓΕΕΘΑ Χουλούσι Ακάρ, και τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) Χακάν Φιντάν, σε μυστική αποστολή στη Μόσχα!

Η Άγκυρα σύμφωνα με σενάρια θέλει να βολιδοσκοπήσει της προθέσεις της Μόσχας, στην περίπτωση μίας Ελληνοτουρκικής σύρραξης, με το φόβο αντίδρασης κατά τους, από τις ΗΠΑ και Ισραήλ! Στην ουσία είναι σαν να ζητούν το πράσινο Φώς από την Μόσχα, να δράσουν στην Κυπριακή ΑΟΖ, και όχι μόνο, αλλά και στο νησί μέσα!

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί κρατήθηκε μυστική αυτή η συνάντηση, όταν Πούτιν και Ερντογάν έχουν σε καθημερινή βάση ανοιχτή επικοινωνία,ωστόσο, διπλωμάτες στην Άγκυρα υποστηρίζουν ότι η μυστική αποστολή των δύο αξιωματούχων έχει σχέση με τις εξελίξεις στη Ν.Α. Μεσόγειο,Συρία,Αραβικές χώρες,και εξοπλιστικά!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης  email: spyros.priftis76@yahoo.gr