...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Γιατί Λοιπόν Στην Καλιφόρνια;

Ελπίζω να καταφέρω να βρω χρόνο να δώσουμε μερικά στοιχεία για την Δυτική πλευρά των ΗΠΑ και συγκεκριμένα την Καλιφόρνια η οποία βίωσε τη χειρότερη καταστροφή από το....
πυρ εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Δεν μένω στο ποιος έβαλε τη φωτιά, ούτε πως μπήκε... ποιοι την έβαλαν, ποια τεχνολογία χρησιμοποίησαν, αν χρησιμοποίησαν.

Αν δεν υπάρχει η εξουσία, ζωές δεν καίγονται και η εξουσία των καταστροφών και του αφανισμού του ανθρώπου....τις δημιουργεί ο ίδιος ο άνθρωπος. 

Αυτοί που είναι υποταγμένοι στο κακό, εργάζονται σε αυτό διακριτικά και περνάνε στην κοινωνία αιτίες καταστροφής…φυσικής ή τεχνητής... όχι όμως συνηθισμένες καταστροφές....και η κοινωνία από την πλευρά της, απελεθερωμένη από τα βάρη του σκοταδισμου και των ταμπού όπως λένε, στο όνομα της ελευθερίας των ηθών και των μυαλών, τις υιοθετεί.

Αυτό έκαναν και στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα και φτάσαμε στο Μάτι και στη Μάνδρα.

[Αν εμείς δεν δίναμε την εξουσία..ή καλύτερα, αν κάποιοι που επιλέγαμε δεν έκαναν λάθος επιλογές, αν και οι επιλογές τους μας μοιάζουν πλέον εσκεμμένες, δεν θα υπήρχε κανένα Μάτι, καμιά Μάνδρα και δεν θα μετράγαμε ανάποδα]

Γιατί λοιπόν στην Καλιφόρνια τα πράγματα αγρίεψαν; 

Κατά αρχάς να πούμε δεν είναι η πρώτη φόρα, συμβαίνουν διάφορα στην περιοχή αυτή, ειδικά οι φωτιές έχουν καταντήσει ρουτίνα,  όμως οι φετινές φωτιές πριν μερικές ημέρς ήταν δίχως προηγούμενο.

Αν επαληθευτούν τα νούμερα, μιλάμε για 600 και βάλε νεκρούς.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα μέρος αντιμετωπίζει αναβαθμισμένα προβλήματα και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό το μέρος , απλά θέλω να  μιλήσουμε για αυτό....και πιστεύω  θα βρεθεί ο χρόνος, γιατί είναι μέρος κλειδί η περιοχή αυτή. 

Μέχρι τότε κράτα το παρακάτω ενδεικτικό βίντεο: 


Έχουν μεγάλη βαρύτητα οι επιλογές μας....φτιάχνουν ή χαλάνε το μέλλον..διαμορφωνουν την πορέια και την εξέλιξη μας όχι μόνο την προσωπική αλλά και ενός ολόκληρου κράτους και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουμε. 

Εκεί πέρα κάποιοι συνεργάζονται πολύ στενά με το κακό….γίνονται πολύ παράξενα πράγματα και δεν θα ήταν ακραίο να πούμε ότι είναι μια από τις "πνευματικές" βάσεις των σκιών, ίσως η μεγαλύτερη. 


Από εκεί εξορμούν τα περισσότερα όπλα κατά των κατοίκων των κρατών, αυτά που μέσα από την οθόνη καταστρέφουν το μυαλό μας και την εποχή  μας....μεταβάλουν τις προτεραιότητες μας ....και το  αποτέλεσμα;.............. το βλέπουμε πολύ ξεκάθαρα στις μέρες μας, αυτά οδηγούν στην ανθρώπινη σκληρότητα και απανθρωπιά που επικρατεί εκεί έξω και ειδικά στο κράτος των ΗΠΑ , στο πόσο φτηνά κοστίζει μια ζώή...και όσο περνάει ο χρόνος, όπως βλέπουμε στις αμερικάνικες ειδήσεις, μέρα πάρα μέρα όλο και πέφτει η αξία της.

Η Καλιφόρνια, με βάση τα στοιχεία που θα δούμε, θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα!

Είναι κάτι που το έχουμε ξαναπεί.

Κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είδαμε τώρα και μάλιστα αν εκδηλωθεί θα επηρεάσει ολόκληρη την Αμερική.Rick