...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Κανείς εθνικιστής Αλβανός στην Ελλάδα δεν θα είναι πλέον ασφαλής .

rusia-1-940x450.jpg
Η Αλβανία ήταν ένα τεχνικό κράτος με ημερομηνία λήξης . Όλοι γνωρίζουν ότι, κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων,  Ιταλία και Αυστροουγγαρία έκαναν τα πάντα για να δημιουργήσουν....
( και δημιούργησαν ) το αλβανικό κράτος, σε βάρος της Σερβίας στον βορρά ( για να αποκοπεί η κάθοδο των Ρώσων στο Αιγαίο  ) και της Ελλάδας στο νότο (για να αναχαιτιστεί η δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδας , ο μέγας φόβος των Ιταλών ( τότε )

Ο19ος αιώνας, βρήκε τους Αλβανούς, ως έναν από τους πλέον καθυστερημένους και απομονωμένους λαούς της Ευρώπης. Ήταν αποκομμένοι και χωρίς επαφές με τον υπόλοιπο κόσμο. ( π.χ πριν τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ολόκληρη περιοχή της Miredita, μόνο τρεις άνθρωποι μπορούσαν να γράφουν και να διαβάζουν σε συνολικό πληθυσμό 18.000 )

Βγαίνοντας από την απομόνωση , έπρεπε να παρουσιάσουν Ιστορία και ταυτότητα ,έτσι , άρχισαν την προπαγάνδα .Διατυμπάνιζαν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Πύρρος ήταν Αλβανοί, η Θέτις (μητέρα του Αχιλλέα), πήρε το όνομά της από το det (θάλασσα), η θεά Ήρα από το ere (άνεμος), ο Δευκαλίων από το dhe Ka lene (αυτός που άφησε τη Γη), ενώ ο Cekrezi πάλι, αναφέρεται στον "Αλβανό Δία (!), του οποίου η ανάμνηση επιβιώνει ακόμα και σήμερα με την ονομασία του θεού ως Zot από τους σύγχρονους Αλβανούς"…

Θεωρώντας ότι έπιασε τόπο η προπαγάνδα , άρχισαν τον Αλβανικό  Μεγαλοϊδεατισμό .  Οι μαθητές στα αλβανικά σχολεία, μαθαίνουν πλέον  ότι αποτελούν  αλβανικά εδάφη, ολόκληρη η Ήπειρος μέχρι την Πρέβεζα, αλλά και η  Φλώρινα, η Καστοριά και τα Γρεβενά, το μεγαλύτερο μέρος της FYROM (Τέτοβο, Σκόπια, Κουμάνοβο),  η νότια  Σερβίας και τμήμα του Μαυροβουνίου! Η περιοχή των Βαλκανίων έχει υποφέρει από  εθνικισμούς και μεγαλοϊδεατισμούς, είναι μια περιοχή που έχει στιγματιστεί από αιματηρές συγκρούσεις εθνομειονοτικών  πληθυσμών και η αναβίωσή τους, απειλεί την σταθερότητα και την Ειρήνη.

Είναι προφανές ότι  κάποιοι ( ξέρετε ποιοι … ) συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτό το τεχνικό Κράτος για τα δικά τους σχέδια .

Υπολογίζουν όμως χωρίς τους «φύλακες »

Συμπέρασμα!

Η ειρήνη και η σταθερότητα στα Βαλκάνια είναι πάνω από όλα και προϋποθέτει ένα και μόνο ένα πράγμα .Κανείς να μην επιτρέψει τη δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας

Αλλά και κάτι ακόμα . Να κοπεί από την ρίζα ο Αλβανικός εθνικισμός και μεγαλοϊδεατισμός που πλέον διατίθεται ως όπλο , στα χέρια του μουσουλμανικού τόξου και των εχθρών των λαών των Βαλκανίων .

Αυτός δολοφόνησε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα , αυτόν προστατεύει η Αλβανική Κυβέρνηση , αυτόν ενθαρρύνει με την αδράνειά της η Ελληνική Κυβέρνηση . Γνωρίζεται τις τακτικές μας , δεν μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα και δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ ίχνη .

Κανείς Αλβανός στην Ελλάδα ( και όχι μόνο ) που θα πρεσβεύει και θα «οδηγείται » από  εθνικιστικά ένστικτα , δεν θα πρέπει να κοιμάται , και να νιώθει ασφαλής .

Όσον αφορά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου . Περιμένουμε την Ελληνική δικαιοσύνη να αποφανθεί και μετά θα «επισκεφτούμε  » την Βόρεια Ήπειρο .

« Θυμάστε την τελευταία φορά που ήρθαμε με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου , τι πάθατε »

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

( Α.Τ.Α.Κ )