...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Ήξεραν ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. Τώρα ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ και Εσύ

Γράφει και επιμελείται ο Σπύρος Μακρής
Αρκετός κόσμος πηγαίνει σε καφετζούδες και χαρτορίχτες για να μάθει το μέλλον του, τι θα του συμβεί. Γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις....
Σε ότι αφορά το μέλλον ενός τόπου, δεν χρειάζεται κάποιο μέντιουμ. Αρκεί να ακούσεις αυτά που λένε οι διάφοροι πολιτικοί και οι κυβερνώντες. Προσεχτικά, όμως.

Μέρος του εκλογικού σώματος, επιλέγει να ψηφίσει κάποιο κόμμα, χωρίς να έχει προσέξει τι έχουν πει οι εκπρόσωποί του. Ούτε μπαίνει στην διαδικασία να αναλύσει τα όποια λεγόμενα. Ο λόγος των πολιτικών είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικός, αν ο νους των ανθρώπων που τον ακούει δεν είναι ευέλικτος.

Αυτό το μέρος του εκλογικού σώματος, αντιλαμβάνεται ότι κάτι τρέχει, μόνο όταν συμβεί κάτι δυνατό που θα το ταρακουνήσει, οπότε και θα θυμηθεί να συνδυάσει κάτι που είχε ειπωθεί παλιότερα.

Συνήθως, αλλάζει κόμμα, μέχρι που αντιλαμβάνεται ότι αντιμετωπίζει την ίδια κατάσταση. Μετά δεν ξέρει που αλλού να στραφεί και πέφτει σε μιζέρια ή σε κατάθλιψη.

Ευτυχώς, δεν συμβαίνει σε όλους αυτό. Ας δούμε, λοιπόν, κάποια πράγματα για να μπορούμε να είμαστε ψιλιασμένοι. -d-

Λίγο πολύ όλοι είχαμε ακούσει τα όσα είχε πει η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη το 2005 στον Κάρολο Παπούλια, για τις ενδεχόμενες μεταβολές που θα υποστούν στα επόμενα χρόνια τα Εθνικά σύνορα, η Εθνική Κυριαρχία και τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Όταν αργότερα ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους, απάντησε πως οι προβλέψεις της δεν ήταν προφητείες, αλλά η περιγραφή της κατάστασης και η προοπτική της.

Σε αυτό το βίντεο συλλέξαμε κάποιες μεταγενέστερες δηλώσεις πολιτικών προσώπων που σε συνδιασμό με την εξέλιξη των γεγονότων, δείχνουν ότι μάλλον οι δηλώσεις της Μπενάκη επαληθεύονται…

Ένα πραγματικά χαρακτηριστικό βίντεο για την Ελλάδα και τους Έλληνες, το οποίο είδαμε στο nikosxeiladakis.gr, και όσοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν, για τους άλλους… αφήστε τους να αναρωτιόνται…

Δείτε το:

ΓΕΛΛΑΣ – ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ