...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Δημοσίευμα – ΣΟΚ: Λένε ότι τα παιδιά, δημιουργούν ενεργειακό πρόβλημα – Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό

Αριστερή εφημερίδα, παρουσίασε γυναίκα, η οποία δήλωσε ότι δεν κάνει παιδιά για να μην…κάνει κακό στο περιβάλλον.....


Δεν θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τον λόγο, για τον οποίο θεωρεί ότι τα παιδιά μολύνουν το περιβάλλον, γιατί απλά αυτό που λέει δεν μπορεί να ισχύει, σε καμία περίπτωση προφανώς (Παρακάτω θα διαβάσετε τι δήλωσε, η συγκεκριμένη γυναίκα).

Η αριστερή γαλλική εφημερίδα Liberation, έκανε ένα αφιέρωμα στην….κλιματική αλλαγή και στην ουσία υποστήριξε ότι για αυτή, φταίνε οι πολλοί άνθρωποι που μαζεύτηκαν στην Γη.

Αυτή η εφημερίδα, να είστε σίγουροι ότι είναι η αγαπημένη του Σόρος και του Ομπάμα. Καταλαβαίνετε δηλαδή, γιατί….πράγμα μιλάμε. Σύμφωνα με την Liberation λοιπόν, αρκετοί γυναίκες και αρκετοί άνδρες, έχουν αρνηθεί την μητρότητα και την πατρότητα αντίστοιχα, για να μην κάνουν κακό στο περιβάλλον.

Η δήλωση που σοκάρει
Στην εφημερίδα, αναγνώστρια δήλωσε τα εξής:

Προσωπικά, δεν έχω την όρεξη να κάνω παιδιά. Δεν μου αρέσουν, αλλά δεν τα μισώ κιόλας. Η κλιματική αλλαγή, δικαιώνει την επιλογή μου.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί που έχουν μεταναστεύσει εξαιτίας της (κλιματικής αλλαγής). Προτιμώ να καλωσορίσω τους μετανάστες, παρά να πρέπει να σκεφτώ την ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στο περιβάλλον, η γέννηση νέων παιδιών.

Τα παιδιά, δημιουργούν οικονομικό αλλά και ενεργειακό πρόβλημα. Όταν γνωρίζω νέα άτομα (εννοεί συντρόφους), ξεκαθαρίζω από την αρχή, την θέση μου και τους λέω ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά και ότι δεν θέλω να θυσιάσω τηνκαριέρα μου, για μια σχέση.

Σχόλιο: Οι παραπάνω δηλώσεις είναι απάνθρωπες και παράλογες. Η Νέα Τάξη προωθεί την μείωση του πληθυσμού, με σκοπό τον έλεγχο αυτού.

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ, το παραπάνω δημοσίευμα .