...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με το ξήλωμα τον Ελληνοσκοπιανών συνόρων .

Παρά ταύτα , φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε το e-mail μας. Ζητάμε συγνώμη , δεν θα ξαναγίνει , ο δράστης ( εν ενεργεία αξιωματικός στης ΕΛ.ΑΣ ) εντοπίστηκε , έκανε κατάχρηση της εμπιστοσύνη μας , δίνει εξηγήσεις ,ενήργησε προβοκατόρικα .....


Το φερόμενο σώμα «ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» που ανέλαβε την ευθύνη για το ξήλωμα 105 «πυραμίδων» στο ύψος της συνοριακής γραμμής από την Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου έως την Τοπική

Κοινότητα Αχλάδας του Δήμου Φλώρινα, είναι όντως νεοσύστατο σχήμα που δημιουργήθηκε μετά την πρόσκλησή μας να ενισχυθεί το σώμα εθελοντικής αστυνόμευσης, δεν έχει ενταχθεί στις επίσημες δομές που μας αποτελούν και δεν μας εκφράζει.
Η θέση μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ξεκάθαρη . Θα είναι Αντισυνταγματική τυχόν επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από τη σημερινή Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 41 παρ.2 του Συντάγματος που αναφέρει ότι « Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαλύει τη Bουλή με πρόταση της Κυβέρνησης που έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, για ανανέωση της λαϊκής εντολής προκειμένου να αντιμετωπιστεί εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας. Αποκλείεται η διάλυση της νέας Bουλής για το ίδιο θέμα »

Άλλωστε, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει παραδεχτεί στην Βουλή ( 5/7/2018 ) ότι το Σκοπιανό είναι θέμα εξαιρετικής εθνικής σημασίας .

Η Βουλή που θα αποφασίσει να δεσμεύσει τη χώρα σε ένα τέτοιο θέμα εξαιρετικής σημασίας θα πρέπει να έχει προκύψει από εκλογές , όπου οι πολίτες θα είχαν υπόψη τους την πρόθεση κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων ( ως προεκλογική εξαγγελία ) για το πως θα χειριστεί το θέμα αυτό , όταν και εάν .

Υπάρχει συνεπώς αυτός ο δρόμος και σας καλούμε όσοι των ασπάζεστε να τον αναδείξετε.

Ενέργειες όπως αυτή είναι όχι μόνο επικίνδυνη , αψυχολόγητη και επιζήμια , αλλά και προς λάθος κατεύθυνση .


(Υποδιοικητής)

Και η NEWSALAMINA.NET από τη μεριά της ζητά συγνώμη από τους αναγνώστες της … στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί !