...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Η Ελλάδα αποποιείται το Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, που κατοχυρώνει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου ,προς όφελος των Τσάμηδων .

tsam000001-1312x819.jpg
Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα , ρίχνει και θα ρίξει πολλές μάσκες .
Ας μη φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας .....


Με αυτόν το τρόπο άραγε ο κ Κοτζιάς τότε ( πριν πάει διακοπές ) θα έλυνε το πρόβλημα με την Αλβανία ; Υπάρχει κανείς που θα πιστέψει ότι θα εξαλειφθούν ποτέ οι εντάσεις με την Αλβανία;

Λαλίστατος και ευφυής , ας μας πει σήμερα το πως.

Αν αποποιηθούμε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας [γιατί άραγε κανείς δεν κάνει λόγο ;] η Βόρειος Ήπειρος τελείωσε για μας, για να ικανοποιηθούν οι εθνομηδενιστές, που ήδη την αποκαλούν νότια Αλβανία  … στα σχολικά της  βιβλία.

Θυμάστε τι ελέχθη αρχές καλοκαιριού από το ΥΠΕΞ; «Η επικείμενη συμφωνία Ελλάδας και Αλβανίας, την οποία έχουν επεξεργαστεί τα αντίστοιχα υπουργεία, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές διπλωματικές διεργασίες αυτή τη στιγμή και για τις δύο χώρες. »

Γιατί ξάφνου , το πρόβλημα των Τσάμηδων σίγησε από τη μεριά της Αλβανίας ;

Γιατί προσπάθησαν να αποσυνδέσουν τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τον εορτασμό της Εθνικής επετείου και την ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας στην καρδιά της Βορείου Ηπείρου ;

Γιατί στην υπόθεση Κωστόπουλου , τοποθετήθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός , ενώ στην περίπτωση Κατσίφα κανείς ουσιαστικά ;

Γιατί η Ελλάδα δεν ανταποκρίνεται στην έκκληση της μάνας του Κωνσταντίνου Κατσίφα « είμαστε Έλληνες , προστατέψτε μας »

Γιατί κανείς του γνωστού πολιτικού συστήματος , δεν αναφέρεται στο πόσο σημαντικό είναι για εμάς το Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας ;

Και πολλά άλλα.

Τι είπε ανυποψίαστη συνεργάτιδα του πρώην ΥΠΕΞ σε μέλος της ομάδας μας ;

«.. κάπως έτσι θα γίνει , οι Τσάμηδες θα πάρουν την γη της Βορείου Ηπείρου , αυτό δουλεύει εδώ και καιρό με την συμφωνία του .. και του , και βέβαια και του  ίδιου του Ράμα , για να μην εγκατασταθούν στην Θεσπρωτία  »

Οι συνέπειες;

Η Τουρκία θα κλειδώσει το μουσουλμανικό τόξο της στα Βαλκάνια , και η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας θα γίνει ( όπως και με την Τουρκία ) νέος μπαμπούλας – από κάποιους – σε βάρος της Ελλάδας , προκειμένου  να προωθήσουν – ξέρετε ποιοι – τα δικά τους σχέδια πάλι σε βάρος μας .

Ο εφιάλτης όμως είναι άλλος .

Μια τέτοια εξέλιξη , θα οδηγήσει σε διαμελισμό την Ελλάδα  αφού , η Τουρκία θα μπορεί να συντονίσει  πλέον ταυτόχρονες γεωπολιτικές επιθέσεις σε βάρος μας από πολλά μέτωπα , ΑΟΖ Ιταλίας , Βόρεια ήπειρο , Σκόπια , Βουλγαρία , Θράκη , Νησιά Ανατολικού Αιγαίου , ΑΟΖ Καστελόριζου .

Ακυρώνοντας την ΑΟΖ του Καστελόριζου , αποκόβει την Ελλάδα από την Κύπρο και θα είναι θέμα χρόνου πότε , όλη η Κύπρο μας γίνει Τουρκική  όταν μάλιστα , ο ρυθμός γέννησης των Τουρκοκύπριων είναι 5απλασιος από τον Ελληνοκύπριων .

Βλέπουμε εδώ μια μυστική διπλωματία με τάσεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  να εξελίσσεται , τάχα , για να διαδραματίσει η Ελλάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια.

Είμαστε σίγουροι ότι , Ελληνόψυχοι δημοσιογράφοι , θα αναδείξουν το ζωτικής αυτής σημασία θέμα , για το μέλλον της χώρας .

Όσον αφορά εμάς , προετοιμάζουμε το ΕΔΑΦΟΣ για την  ΕΝΩΣΗ

Καλούμε ΟΛΑ τα αδέλφια μας στη Βόρεια Ήπειρο , να Ψηφίσουν στην Ελλάδα στις επικείμενες εκλογές .

 Υγ. Όλες μας οι παρεμβάσεις στην υπόθεση Βόρεια Ήπειρος , είναι αφιερωμένες στο Διοικητή της Ελλάδας , πρέσβη των ΗΠΑ , ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΥΑΤ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ