...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Η Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα ξεκίνησε . Καλούμε τα αδέλφια μας να ψηφίσουν οργανωμένα στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα.

E-KANALI-ENA-AL.jpg
Τελικά ( παραδεχτείτε το ) η Ελληνική πολιτική σκηνή , προσφέρει άφθονο γέλιο στην Κοινή γνώμη και στον καταταλαιπωρημένο με τα μνημόνια Έλληνα ....


Εδώ όμως , στην περίπτωση της Βορείου Ηπείρου , τα θέματα είναι εξαιρετικά σοβαρά. Το φοβικό σύνδρομο του Αλβανικού κράτους για τους Βορειοηπειρώτες είναι δεδομένο , κλιμακώνεται , και οδηγεί στον αφανισμό τους .

Γιαυτό , καλούμε  την Ελληνική πολιτεία να υπογράψει ΑΜΕΣΑ διμερή συμφωνία για αναγνώριση της διπλής υπηκοότητας σ όλους τους Βορειοηπειρώτες . Η ποιοτική αναβάθμιση της ταυτότητας ομογενούς, ΕΊΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ .

Μπορείτε ; άντε , σας βρήκαμε και ονομασία , θα λέγετε , «η  συμφωνία των Αγίων Πέτρου και Παύλου »

Που ; Στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης (Μεγάλη Πρέσπα) πάνω σε μια βάρκα  και ανάμεσα στις δύο ,απαράμιλλης ομορφιάς ,  ακατοίκητες νησίδες, ο Άγιος Πέτρος και ο Άγιος Παύλος  , ελληνικότατοι παλαιοί οικισμοί  με σημαντικούς μεσαιωνικούς ναούς , που προδότες μιας άλλης  εποχής έδωσαν την πρώτη  στα ΣΚΟΠΙΑ και τη δεύτερη στην Αλβανία.

Μπορείτε να προστατέψετε τον Ελληνισμό ; Ή να σας χρεώσουμε δημόσια ακόμα μια ανικανότητα εκτινάσσοντας ακόμα υψηλότερα το ποσοστό αποχής στις επικείμενες εκλογές  ;

Καλούμε  λοιπόν , τους  « διαχρονικά  χρήσιμους ηλίθιους » της Ελληνικής Πολιτείας  να αφήσουν την εξωτερική Πολιτική που είναι για γέλια και για κλάματα ( βλεπ συμφωνία των Πρεσπών , και συμμαχίες … για κοινές ασκήσεις ) και να ασχοληθούν με χειροπιαστά αποτελέσματα .

Ειδάλλως «θα αντικατασταθούν και ΕΚΕΙ » και στο μόνο που θα αρκούνται θα είναι , on κάμερα συνευρέσεις , χαμόγελα , συζητήσεις  και επικίνδυνες selfies με φόντο ελικόπτερα και λίμνες και …. το γέλιο « από κάτω » θα πηγαίνει σύννεφο .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

(Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής )