...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Καταζητούνται οι πρώτοι 64 Αλβανοί τις λίστας , θα τους κυνηγήσουμε μέσα στην Αλβανία

Ο Αλβανικός Μεγαλοϊδεατισμός και ο αλβανικός εξτρεμισμός ( που υποθάλπεται από την Τουρκία ) θα κοπεί μαχαίρι , όπως κόπηκε το νήμα της ζωής του Κωνσταντίνου Κατσίφα .....


Σκοπός , να αντικατασταθεί ο Ράμα .

 

Μεταξύ των πρώτων που θα «λάβουν ζωντανά το μήνυμα » για όλα όσα είδαμε να εκτυλίσσονται τελευταία κυρίως , είναι οι παρακάτω :

Ο Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα

Ο Αγκιμ Μπάικο, παρουσιαστής της Αλβανικής σατιρικής εκπομπής» Bypass show»

Ο Ιλίρ Χάλο Μούκαϊ και όλα τα διοικητικά μέλη της αλβανικής ( ΜΚΟ )οργάνωσης Mjaft

Τα μέλη της Αλβανικής οργάνωσης “Νέοι της Λιαμπουριάς” -Djemtë e Labërisë-.

Ο γνωστός Ταχίρ Βέλιου, ακτιβιστής του Κινήματος για τη Μεγάλη Αλβανία ( έχει πολλούς φίλους στα Γιάννινα που θα επισπευτούμε ) και όλα μέλη του κινήματος

Ο Σπετίμ Ιντρίζι- Shpëtim Idrizi -, πρόεδρος του κόμματος των “τσάμηδων (συμμαχεί παρασκηνιακά με το Δημοκρατικό Κόμμα , θεωρώντας ¨τελειωμένο¨ το Ράμα )

Ο πρώην βουλευτής του PDIU και σήμερα ανεξάρτητος , Ντριτάν Μπίτσι ( εκτός εάν κάνει ότι το πούμε )

Ο (γνωστός μας ) αξιωματικός της Αστυνομίας του Αργυρόκαστρου , που μαζεύει Τσάι από το Πλατοβούνι . ( Θα μας ¨μαρτυρήσει¨ γιατί οι ειδικές δυνάμεις όταν έφτασαν , έψαχναν τον Κατσίφα στο σπίτι του και δεν πήγαν κατευθείαν εκεί που τον καταδίωκαν ήδη )


Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς σας δέκτες , εάν και , η Αλβανική τηλεόραση όπως διαπιστώσαμε , κλείνει το σήμα των Ελληνικών καναλιών στην Βόρεια ( ελληνική ) Ήπειρο (Οι Τακτικές Χότζα εφαρμόζονται ήδη )


Στην Ελλάδα , οι ανθέλληνες φιλοαλβανοί με ¨αμόρε¨ και περιουσία στην Αλβανία και οι Εθνικιστές Αλβανοί , θα διατεθούν « προς εξάσκηση » των νέων μελών της Ομάδας .

Σημ. Μόλις πριν μερικές ημέρες ο Χακάν Γιαλτσιντούκ και η Σελίν Οζέλ , οι δύο δικηγόροι των στρατιωτικών μας , Άγγελου Μητρετώδη και Νίκου Κούκλατζη, συνειδητοποίησαν ότι τα άτομα από την Ελλάδα που εμφανίστηκαν ως συγγενείς τους και που για εβδομάδες τους έλεγαν τα πάντα , ήταν μέλη της ομάδας μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Α.Τ.Α.Κ )