...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ Η ΜΑΥΡΊΛΑ ΤΟΥ 33ΟΥ ΤΕΎΧΟΥΣ ΤΟΥ THE ECONOMIST ΓΙΑ ΤΟ 2019!!! ΠΆΡΤΕ ΚΟΝΣΈΡΒΕΣ

Πολύ μεγάλη η μαυρίλα του 33ου τεύχους του The Economist για το 2019!!! Πάρτε κονσέρβες....

Μέσα από το περιοδικό της οικογένειας Rothschild, το The Economist, η ελίτ μας ενημερώνει κάθε χρόνο για το τι έρχεται την επόμενη χρονιά για εμάς τους οικονομικούς σκλάβους τους.

Η οικονομική τάση του 33ου τεύχους για το επόμενο έτος δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλή γιατί όπως βλέπετε στο εξώφυλλο είναι κυριολεκτικά μια καταμαύρη εικόνα για αυτά που περιμένει τον κόσμο.

Κάθε χρόνο μας προβάλουν την πρώτη σελίδα του The Economist και επικοινωνούν με τον τρόπο τους με την μάζα αναγνωστών και λοιπών ενδιαφερόμενων.

Επανειλλημένα προβάλουν τις εκπληκτικές προβλέψεις που, εντούτοις, η πλειοψηφία της ανθρωπότητας δεν έχει αντιληφθεί.

Το τευχος του 2015 με την περίφημη πρώτη σελίδα του ανακοινώθηκε η άφιξη του Τρομπέτα. Ότι δήλωσε το τεύχος έγινε.


Και τώρα πλησιάζουμε αργά και σταθερά το τέλος του 2018 και βρίσκουμε την ειδική έκδοση για το έτος 2019. Μια πρώτη σελίδα που δημιουργεί ρίγη με την μαυρίλα της.

Εκτός αυτού οι ιδιοκτήτες του πλανήτη η οικογένεια Rothschild, τα βάφει όλα μαύρα στην 33η έκδοση του The Ecomonist! Ένα νούμερο που είναι πολύ σημαντικό στους τέκτονες ποδίτσες και λάτρεις του Μαύρου.

Γιατί το 2019 θα είναι σύμφωνα με το 33ο τεύχος του The Economist πίσα μαύρο, δεν είναι ακόμη γνωστό. Εμείς σίγουρα μπορούμε να φανταστούμε τον λόγο της οικονομικής καταστροφής όπου έχουμε αναφερθεί εκατοντάδες φορές.

Η οικονομία τους βασισμένη στον κοπανιστό αέρα…όσα χαρτάκια θέλουν εκτυπώνουν, ποιος να μιλήσει και γιατί να αντισταθεί …πρέπει να διαλυθεί για να φέρουν το Παγκόσμιο Νόμισμα και μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Ο Παγκόσμιος Ηγέτης θα είναι έτοιμος. Αν δεν είναι έτοιμος μπορεί να είναι και ολόγραμμα ή σωσίας κάποιου δικού τους, δεν έχει σημασία ποιο πρόσωπο θα έχει ο Μεγάλος Αδελφός.
Σημασία για αυτούς έχει η απόλυτη σκλαβιά που οδηγούν την ανθρωπότητα αλλά ακόμη η μάζα δεν θέλει να καταλάβει.