...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Προς Ειδικές Δυνάμεις Αλβανικής αστυνομίας ( Renea) . Είστε δολοφόνοι , σπάσατε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας , θα χυθεί πολύ αίμα .

antitromokratiki.jpg
Το πρωτόκολλο της Κέρκυρας  (17 Μαΐου 1914)  που με  την υπογραφή του  – εξαίρεση οι εκπρόσωποι της Χειμάρρας, που επέμεναν υπέρ της ένωσης με την Ελλάδα....
(Ένωσις ή θάνατος)  --  τερματίστηκαν οι ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ αλβανικής χωροφυλακής  και Βορειοηπειρωτών (Ιερών Λόχων) και αναγνωρίστηκε η «αυτονομία» της Βορείου Ηπείρου , ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ . Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα , η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε μια – καιρό τώρα – «εμπόλεμη περιοχή »

Μπορούσαν να πλήξουν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα με βολή ακινητοποίησης , δεν το πράξανε.

Μπορούσαν να τον θέσουν σε ομηρία μέχρι εξαντλημένος να παραδοθεί , δεν το πράξανε ( ξεχάσανε την εκπαίδευση που τους κάναμε πριν 5 χρόνια )

Γνωρίζανε ότι συμπεριφέρθηκε όπως συμπεριφέρθηκε υπερασπιζόμενος την Ελληνική Σημαία και ότι Στην Ελλάδα ήταν σε εξέλιξη  το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940  . Δεν το σεβαστήκαν .

Τον εκτέλεσαν επειδή τόλμησε να σηκώσει την Ελληνική σημαία

Τον σκότωσαν , όπως το 1996 οι Τούρκοι τον  Σολωμό Σολωμού όταν αποπειράθηκε να κατεβάσει την Τουρκική σημαία

Ήταν  υπεράριθμοι ειδικά εκπαιδευμένοι  και πάνοπλοι και αυτός μόνος του ( με λίγες σφαίρες ) και όμως έφτασαν  σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής. Δεν σεβάστηκαν  την ανθρώπινη ζωή , είναι εγκληματίες .

Μην εκπλαγείτε εάν συμπατριώτες τους  στην Ελλάδα , μπορεί να έχουν την ίδια μεταχείριση .

Μην εκπλαγείτε ένα δείτε πάλι σε δράση τους Ιερούς  Λόχους των  Βορειοηπειρωτών και ξανακουστεί το σύνθημα (Ένωσις με την Ελλάδα ή θάνατος).

Υγ 1. Καλούμε τη σκληροπυρηνική Νεολαία της Βορείου Ηπείρου κάθε χρόνο να τιμά την μνήμη του απελευθερωτή Κωνσταντή ( Κωνσταντίνου Κατσίφα ) 

Υγ 2 . Η δολοφονία του ομογενής , δείχνει την κορυφή του παγόβουνου αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Βόρεια ήπειρο και σε άλλες Έλληνόψυχες περιοχές στην Αλβανία .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ