...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Εκτέλεση….Made In USA;

Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει τι συμβαίνει στην Αμερική αλλά κάθε τόσο ξεσπούν επεισόδια κυρίως μεταξύ αφροαμερικανων και αστυνομίας, που διαμαρτύρονται για την αστυνομική βία και....
δεν είναι λίγες οι φορές που βγαίνουν στο φως βίντεο με εν ψυχρό εκτελέσεις υπόπτων με αρκετές από αυτές να είναι…. άοπλοι!

Κάπως έτσι μας παρουσιάζουν και το χθεσινό γεγονός… ότι οι Αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις ήθελαν νεκρό τον Έλληνα ομογενή. 

Και μάλιστα με εντυπωσίασε το γεγονός το πόσο πατριωτικά το πήραν τα μεγάλα ειδησεογραφικά site….δεν συνηθίζουν κάτι τέτοιο και όσοι παρακολουθήσατε τους τίτλους θα το καταλάβατε.

Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που έπεσαν στην παγίδα των τίτλων και αμέσως συντονίστηκαν στην συχνότητα του φανατισμού. 

Αλλά όσο και να πονάει μια τέτοια….εκτέλεση, πρέπει να εξετάσουμε τα υπόλοιπα στοιχεία και από απόσταση και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι θα βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα. 

Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι το πόσο εύκολα γινόμαστε καλοί αγωγοί άλλων σχεδίων που δεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα, ειδικά την στιγμή αυτή. 

Είχαμε πει και παλαιότερα, είμαστε συντονισμένοι σε σκοτεινές συχνότητες, τα ραδιοφωνάκια πολλών από εμάς παίζουν σε συγκεκριμένη συχνότητα και επηρεάζουν την σκέψη μας θολώνοντας παράλληλα την κρίση μας. Μέσα από αυτές τις συχνότητες, μεταφέρονται στις τρεις διαστάσεις  τα θέλω και οι πληροφορίες τρίτων.....των ραδιοφωνικών παραγώγων που εκπέμπουν μέσα από αυτές....και μεταφέρονται όχι τυχαία στο διάγραμμα του χρόνου αλλά σε συγκεκριμένους χρόνους.

Μέσα στη σκέψη του παιδιού αυτού υπήρχε η ανάγκη για ελευθερία, αλλά ο τρόπος που την διεκδίκησε, ο χρόνος που έγινε ήταν λάθος και έδωσε την ευκαιρία στο πεδίο να δημιουργήσει τις δικές του συνθήκες.

Και αυτό θα φανεί στη συνέχεια, όπως και φάνηκε μερικές ώρες αργότερα, όταν Αλβανοί και Έλληνες παραλίγο να σφαχτούν στον Γέρακα. Ασχέτως αν ήταν ραντεβού θανάτου ή όχι, υπήρξε συντονισμός, συντονισμός που θα πρέπει να σπάσει για να μην έχουμε συνέχεια, για να μην βρει γόνιμο έδαφος η πληροφορία από τους παραγωγούς που θέλει να χυθεί........ ελληνικό μαζί με αλβανικό αίμα, άνοιγμά ακόμη ενός μετώπου για την Ελλάδα, μέσα όμως στην Ελλάδα…πολώνοντας ένα ήδη πολωμένο κλίμα και οδηγώντας τα…. άκρα στη σύγκρουση, κάτι το οποίο θα είναι βούτυρο στο ψωμί των…παραγωγών. 

Δυστυχώς οι μεγαλύτεροι εχθροί της χώρας είναι μέσα στην Ελλάδα, όχι έξω. 

Είναι τα ραδιοφωνάκια που οι παραγωγοί μέσα από αυτά περνάνε ότι θέλουν. 

Για παράδειγμα χθες, αν δεν κάνω λάθος στο Πολυτεχνείο, ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ έκαψαν ελληνική σημαία. 

Την έκαψαν….. εδώ στην Ελλάδα…στο κέντρο της Αθήνας! 

Αν έτσι εύκολα καινέ την ελληνική σημαία, ακόμη πιο εύκολα θα κάψουν και τη χώρα… αν κάποιοι φροντίσουν και τους δημιουργήσουν τις απαραίτητες συνθήκες. 

Αυτό επιχειρείται το τελευταίο διάστημα και θα πρέπει να συντονιστεί με γεγονότα που τρέχουν εκτός χώρας. 
Αυτό είναι ένα ασφαλές συμπέρασμα διοτι μέσα από εμάς, μέσα από τις σκέψεις και τις πράξεις μας θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες συνθήκες, τις κακές- άτυχες στιγμές.
Και οσα φέρνει μια στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.

Για αυτό θέλει μεγάλη προσοχή στα μέσα συντονισμού σκέψης, στις οθόνες, μικρές και μεγάλες.

Δεν μετέδωσα την χθεσινή είδηση διότι ήταν ένα θλιβερό περιστατικό από αυτά που ξέρει πολύ καλά να σχηματίζει το πεδίο για να συντονίσει καταστάσεις. 

Είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς να το υποτιμήσεις…ο χρόνος που κάθισε, στο διάστημα που ακολουθεί, είναι ένα συμβάν που πιθανότητα θα έχει αντίκτυπο και στις δύο χώρες και αφού το φύτεψαν θα το καλλιεργήσουν…θέλουν καρπούς από αυτό. 

Και μάλιστα μέσα σε χρόνους κωδικούς πολύ κρίσιμους που μας προσεγγίζουν τον Νοέμβριο.

Θα τα πούμε σε λίγο, σήμερα θα φλυαρίσουμε