...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018

Τα δέκα χρόνια στα διαδίκτυο κλείνει σήμερα το ιστολόγιό μας.

ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΜΗΜΕΡΩΣΗ...


Το ιστολόγιό μας κλείνει σήμερα τα 10 χρόνια στον χώρο του διαδικτύου.

Πριν ακριβώς 10 χρόνια, στις 8 Οκτωβρίου του 2008 σε μια άλλη μακρινή εποχή, πριν το ξεφάντωμα της προδοσίας στον τόπο μας, ένα απόγευμα αποφασίσαμε μαζί με την Εύη να φτιάξουμε ένα μικρό οικογενειακό ιστολόγιο.
Με μεράκι φτιάξαμε το πρότυπο και ξεκινήσαμε.
Μπορείτε να δείτε την ιστορική πρώτη μας ανάρτηση.  ΕΔΩ

Σκοπός μας ήταν η έκφρασή μας μέσα στο χάος του διαδικτύου, αλλά κυρίως η επικοινωνία με έναν άγνωστο, για μας, κόσμο που βρισκόταν εκεί "έξω"... 

Αρχές μας ορίσαμε την ευπρέπεια, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια.
Οι βωμολοχίες και οι προσωπικές χυδαίες υβρείς και προσβολές μας βρήκαν κάθετα αντίθετους και αυστηρούς και θεωρήσαμε ως χρέος μας να τις αφήσουμε έξω από το "πνευματικό μας διαδικτυακό παιδί"...

Από τότε "κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι"...

Φτάσαμε αισίως και πρώτα ο Θεός, στις 37.000 αναρτήσεις, στα 9.500 περίπου σχόλια και σχεδόν στα 8.000.000 επισκέψεις!!!

Μέσα από την συμμετοχή όλων σας (συνεργατών, φίλων, σχολιαστών, αναγνωστών και επισκεπτών) το μικρό οικογενειακό μας ιστολόγιο βρέθηκε μερικές φορές σε αξιοζήλευτη θέση.

Βρέθηκε στο ΤΟΡ 100 των ιστολογίων του  sync.grγια χρόνια... (ΕΔΩ)
Μπορείτε να το δείτε στα Links μεγάλων ιστοσελίδων
Βρέθηκε να έχει δημοσιεύσεις σε εφημερίδες!!! (π.χ. ΕΔΩ)
Πλήθος άρθρων του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες ιστολόγια. 
Παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Τέρενς Κουϊκ.((ΕΔΩ)
Βρέθηκε στο στόχαστρο αντιπάλων. ((ΕΔΩ)
Είχε όμως και βραβεύσεις από φίλους (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και δημόσια ευχαριστήρια (ΕΔΩ)

Υπερασπίστηκε την πατρίδα, την ελληνική οικογένεια, την Πίστη μας.
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε γραμμή ακομμάτιστη από την πρώτη στιγμή γι αυτό ποτέ δεν θα δείτε καμιά ανάρτησή μας να εκθειάζει κάποιο κόμμα...
Στηλιτεύσαμε αλλά και επιβραβεύσαμε πολιτικά ή άλλα πρόσωπα και μόνο, όσον αφορά την στάση τους υπέρ ή κατά της πατρίδας μας και των συμφερόντων της...

Το ιστολόγιό μας κατηγορήθηκε από ακροαριστερούς για φασιστικό...
Κι από ακροδεξιούς για χαλαρό και φιλοαριστερό....
Αλλά όλες οι κατακρίσεις μας βρήκαν ενωμένους και σταθερούς και πάνω από όλα, ταγμένους πλάι με εσάς, τους καλούς μας φίλους.

Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Μάγδα Λαράη για τις καθημερινές ενημερώσεις που μου στέλνει εδώ και χρόνια με προσωπική της επιλογή θεμάτων από δεκάδες ιστολόγια.

Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω τον Λευτέρη για τις ενημερώσεις, τον αγαπητό Αγι Μπεκιάρη κατηχητή του Αγίου Δημήτριου Θεσσαλονίκης επίσης για τις εκκλησιαστικές ενημερώσεις με άρθρα της επιλογής του, αλλά και τον Γιάννη Πεφάνη για την αποστολή άρθρων της επιλογής του.

Στο ιστολόγιό μας έγραψαν και γράφουν αξιόλογοι συνεργάτες-αρθρογράφοι:

Η καλή φίλη δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Μαίρη Καρά, ο αγαπητός μας καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, ο καθηγητής Γεωστρατηγικής κ. Νίκος Λυγερός, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ιωάννης Ασλανίδης, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο αγαπητός μας γιατρός Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας, ο κ. Γεώργιος Δημητράκης, ο καλός φίλος οικονομολόγος Ηλίας Ευαγγελόπουλος (Economist E).

Είχαμε την χαρά επίσης να εντάξουμε φέτος στους τακτικούς αρθρογράφους μας τον αγαπητό δάσκαλο Δημήτρη Νατσιό καθώς και τον Διδάκτορα Ιστορίας κ. Νεκτάριο Δαπέργολα. 

Θα βρείτε επίσης παλιότερα άρθρα του δημοσιογράφου κ. Στάθη Διομήδη, της αγαπητής μας φίλης blogger Ονειροπαγίδας, του δημοσιογράφου συγγραφέα και τουρκολόγου κ. Νίκου Χειλαδάκη, του κ. Μιχάλη Τζανάκη, του κ. Μανουήλ Αγγελου Γιαννόπουλου, του αγαπητού μου φίλου Διάκου και του Δικέφαλου.

Μια ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον αγαπητό φίλο Παναγιώτη Αποστόλου του οποίου σχεδόν καθημερινά φιλοξενούμε εξαιρετικά άρθρα αποκλειστικής ενημέρωσης και γνώμης κυρίως τις βραδυνές ώρες.

Επίσης έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε όλες τις εκπομπές του αμυντικού αναλυτή, συγγραφέα, δημοσιογράφου και φίλου Γιάννη Θεοδωράτου.  

Το ιστολόγιό μας φιλοξενεί τακτικά απόψεις αλλά και λογοτεχνικά κείμενα επωνύμων σχολιαστών, αναλυτών και λογοτεχνών όπως:

Η Θώμη Παριανού, ο στρατηγός μας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης σαν Αμφικτύων με τα εκπληκτικά του ποιήματα, ο κ. Αριστοτέλης Βασιλάκης, ο κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου, ο αρθρογράφος/σχολιογράφος κ. Κώστας Χρονόπουλος, η καλή μας φίλη οικονομολόγος Φωτεινή Μαστρογιάννη, ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο κ. Χρίστος Γούδης, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο μακαριστός π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, ο κ. Κώστας Λάμπος, ο Δημήτρης Περδίκκης, ο Θεοφάνης Γκατζής, ο κ. Ομηρος Αλεξάνδρου, ο κ. Ντίνος Ορφανός, ο κ. Αντώνης Γρυπαίος, ο καθηγητής κ Γεώργιος Κακαρελίδης, o γιατρός Φώτιος Μιχαήλ, ο πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος κ. Γιάννης Μήτσιος, ο αντιστράτηγος ε.α. κ. Νίκος Ταμουρίδης, ο κ. Δαμιανός Βασιλειάδης, ο π. Δημήτριος Μπόκος, ο κ. Παναγιώτης Μαχαίρας, ο Σ/χης ε.α. Βαγγέλης Αθανασιάδης, ο μαθηματικός Θανάσης Τσόκας, ο καλός φίλος και συνάδελφος Γιάννης Σπυριδάκης, η κ. Μαρία Σκαμπαρδώνη, ο κ. Ηλίας Σταμπολιάδης κ.α.

Στο ιστολόγιο μας επίσης μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις ανωνύμων ή επωνύμων ιστολόγων όπως:

Ο αγαπητός μου φίλος ο Cummulus, η καλή μας φίλη συγγραφέας - ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Ιωαννίδου από το Περί Αλός, Ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, ο Τρύφωνας από το Ηπειρος Ελλάς, ο καλός φίλος ο Λουκάς Συμπέρας (δημιουργός) και η κ. Γιώτα Χουλιάρα και ο κ Αλέξανδρος Νίκλαν διαχειριστές του εξαιρετικού Geopolitics and Daily News, η Χριστίνα Σαλεμή από το JusticeForGreece, o φίλος μου ο Ακης από τον Σύνδεσμο ΕΛΛΑΣ, η ονειροπαγίδα και ο petaloudas με τα Λόγια του Αέρα, ο Δημήτρης ο E-RODIOS, ο Ακης Κουστουλίδης και η Στεφανία Λυγερού από το Υπόγεια Τάξη, ο φίλος μου ο Κώστας του Αλήθεια και Ειλικρίνεια, ο Κώστας από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο φίλαθλων ΑΕΚ Λάρνακας, ο φίλος Θέμης από το Newsalamina, το Τόνοι και Πνεύματα, το φιλικό μας Αντιπαρακμή, το ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του φίλου Βασίλη, το "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους", το Ελλήνων Αφύπνιση, το εξαιρετικό Αιέν Αριστεύειν με τους Θωμά, Ιωάννη κι Αρίσταρχο, το φιλικό μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του αγαπητού μου φίλου Αγγελου, η Επιλαρχία του καλού μου φίλου του Ιλαρχου, η Ιδεοπηγή του Κλεισθένη, η Κλασσικοπερίπτωση του φίλου Τάσου, το Λευτεριά, το Προεδρική Δημοκρατία του Πέτρου Χασάπη, το Ξυπνήστε ρε, το Οδεύοντας της φίλης μας της Αργυρούλας, τα παιδιά της Ομάδας Παυσανίας, ο φίλος μου ο Γρηγόρης ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ο ΠαπαΗλίας Υφαντής με το ΥΠΕΡΒΑΣΗ, η Αλεξάνδρα η Τράγκα με τον Κοντυλοφόρο, ο Παναγιώτης Δερματάς, ο Κώστας Ντίγκος από το GrevenaLive24 (Vatolakkiotis), το Γεράκι του Αιγαίου ο Γιώργος Ανεστόπουλος, ο JohnPatras του Bloggertips, o Λόγιος Ερμής, το paideia.gr, τον Βασίλη Παπαμιχάλη και το Megasfilippos, το Greek Alert, το PRONEWS, η καλή μου φίλη η Σαλογραία, o Φώτης του EFEN PRESS, o Αλέξης του Cretan Patriot, το ΑΗΔΟΝΙ, το Δελφινάκι, το ΑντιΝέα Τάξη Πραγμάτων, ο Γρηγόρης ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ, ο Δημήτρης Δοϊνάκης, η Φωτεινή με την Διαδρομή, το Πενταπόσταγμα, το apnea.gr, η Σοφία με το ΑΕΝΑΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ο Γιώργος Λάιος και το Παλλήνη Press, το kranosgr, ο imaginos και το Υγρόν Πυρ, το Ζειδώρον, το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ, το Στοχασμός - Πολιτική, ο Κυριάκος Κυριακόπουλος από το Νέο Ελληνικό Φόρουμ, ο Φιλίστωρ από το Θεματα Εληνικής Ιστορίας, ο φίλος Βετεράνος, ο Νικόλας από το THIVA POST, το olympia.gr, το Ελλήνων Παλιγγενεσία, η Φωτεινή Μαστρογιάννη, το ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ο Γιώργος Θαλάσσης και το Εκτακτο Παράρτημα, τα παιδιά από την Floga.gr, το ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ, το Συνοδοιπορία, το Φρυκτωρίες, το MEDLABNEWS, ο Λευτέρης, ο κ. Δημήτρης Βαλασίδης, ο Στέργιος Σμυρλής και ο Οδυσσέας Τηλιγάδας, το ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ, Το ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ο Σπυρίδων Καραχάλιος, η Τράπεζα Ιδεών, το Πτήση και Διάστημα, το Αντίβαρο, ο ΚΥΡ, o ΣΩΤΗΡ, ο Κώστας Μαντατοφόρος του ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, Ο Παιδαγωγός, ο Ιερός Λόχος 2012, η Λ.ΕΦ.Ε.Δ., η ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV, η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ του φίλου Πάνου και άλλοι πολλοί... (να με συγχωρέσουν όσοι ξεχνάω)...
Στα 10 χρόνια αυτά "χάσαμε" έναν καλό φίλο τον Βαγγέλη τον Πειραιώτη... (ΕΔΩ)
Ενας καλός φίλος έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία ο Αλέξανδρος (ΑΔΗΣ) του SeeGreek. (ΕΔΩ) αλλά ευτυχώς ξαναέχουμε πάλι επικοινωνία μέσα από το καινούργιο του ιστολόγιο SeeGreek2 (ΕΔΩ).

Επίσης πρόσφατα "έφυγε" κι ο αγαπημένος π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος μια εμβληματική πνευματική μορφή της Εκκλησίας μας.

Αποκτήσαμε όμως και καλούς φίλους, την Αρετή (Πάστα Φλώρα) τον Angel of Τime, τον Κώστα τον Κρατερό, τον φίλο Διόνυσο που ζει στην Ιταλία, την Φαίη, τον Γιάννη Δημήτρουλα από την Αυστραλία, τον Οδυσσέα Π., τον Γιάννη, την Ελένη τον Θανάση τον Λοχαγό, τον Αρη, την Αναστασία, τον κ. Δημήτριο Χατζηνικολάου, την Μαρία Κουμή και τον Νικόλαο και όλα τα παιδιά που μιλάμε καθημερινά στο τσατάκι μας αλλά και στο Google+....

Μια ιδιαίτερη αναφορά οφείλω και στον καλό μου φίλο και μαχητικό πατριώτη Γιάννη Κατσέα με τα πανέμορφα τοπία και τις καταπληκτικές φωτογραφίες του από τα απίστευτα οδοιπορικά του που κοσμούν συχνά το ιστολόγιό μας.

Επίσης μια μικρή αναφορά οφείλω και στους δεκάδες φίλους μας από το Google+, το Twitter και το κανάλι μας στο Youtube, για τα εκατοντάδες καθημερινά τους σχόλια και τις ενημερώσεις, αλλά και όλους όσους με ήθος και ευπρέπεια σχολιάζουν τα άρθρα μας συμφωνόντας ή διαφωνόντας. 

Φίλοι μου βρεθήκαμε σε δύσκολους καιρούς για την πατρίδα και τον λαό μας.
Κυβερνήσεις αλλάζουνε. Μνημόνια μας φορτώθηκαν. Η εθνική ανεξαρτησία χάθηκε. Ο λαός μας εξαθλιώνεται μέρα με την μέρα. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες έρχονται. Η Μακεδονία μας προδόθηκε....
Ομως οφείλουμε να δώσουμε την μάχη μας για μια καλύτερη Ελλάδα έστω και σε ένα κόσμο τον οποίο η Νέα Τάξη διαλύει με την ανηθικότητά και πολτοποιεί με την παγκοσμιοποίησή της...

Πολλοί μας κατηγορούν, τους ιστολόγους, ότι το έχουμε ρήξει στο γράψιμο και χάνουμε την ουσία που είναι η ενέργεια... 
Ας μην λησμομούμε όμως ότι οι επαναστάσεις ξεκινούν με την πέννα και τελειώνουν με το ξίφος...
Αυτό μας διδάσκει η ελληνική και παγκόσμια ιστορία...

Και εφόσον βρεθήκαμε να κρατούμε την ηλεκτρονική πέννα για την πατρίδα, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε το ξίφος όταν η περίσταση το απαιτήσει...

Σας ευχαριστούμε όλους, συνεργάτες, φίλους, σχολιαστές, αναγνώστες και επισκέπτες για όλα αυτά τα χρόνια που βρεθήκατε στο πλάι μας.

Ο Θεός να μας/σας έχει όλους καλά.  


ΥΓ. Σήμερα και αύριο το ιστολόγιό μας θα έχει σαν προμετωπίδα την πρώτη ιστορική του εικόνα που είχαμε επιλέξει τότε στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του με την Εύη και την υπόλοιπη εβδομάδα μέχρι και την Κυριακή θα έχει σαν προμετωπίδες ιστορικές εικόνες τις πρώτης χρονιάς λειτουργίας του....