...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: «Ούτε πουλί δεν θα πετάει» χωρίς την άδεια της Τουρκίας – Υπό παρακολούθηση Ίμια και Ανατ. Αιγαίο

Όπως μεταδίδει η φιλο-κυβερνητική τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», την οποία επικαλείται το κυπριακό Sigmalive, ολοκληρώθηκε η κατασκευή του πύργου ελέγχου,....

όπου έχουν οι Τούρκοι έχουν τοποθετήσει θερμικές κάμερες και θα παρακολουθούν τα Ίμια και το ανατολικό Αιγαίο, 24 ώρες το 24ωρο, αναλαμβάνοντας ρόλο επιτηρητή στα ελληνικά νερά. 

 Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, οι θερμικές κάμερες έχουν τοποθετηθεί στο νησί Τσαβούς, το οποίο απέχει μόλις 1 μίλι από τα Ίμια.

Με αυτές τις θερμικές κάμερες, με τις οποίες είναι εξοπλισμένος ο πύργος, ο τουρκικός στρατός, όπως λένε στην Άγκυρα, «δεν θα επιτρέπει ούτε πουλί πετούμενο στις βραχονησίδες Ίμια και στο Αιγαίο».

Η κατασκευή του είχε προαναγγελθεί 8 μήνες πριν, από τον περασμένο Φεβρουάριο, και σήμερα το σύστημα είναι έτοιμο να λειτουργήσει χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.

 «Ούτε πουλί δεν θα μπορεί να πετάξει», αναφέρει χαρακτηριστικά η ‘Σαμπάχ’. Οποιαδήποτε κίνηση γύρω από τα Ίμια και όλα τα δεδομένα που θα συλλέγουν, θα στέλνονται στο κέντρο επιχειρήσεων, όπου θα γίνεται αποτίμηση και αμέσως θα ειδοποιείται η τουρκική ακτοφυλακή ή το πολεμικό ναυτικό για να αντιδράσει.

Σε τι θα αντιδρά;

Οι Τούρκοι λένε σε κινήσεις παράνομης μετανάστευσης ή παραβίασης συνόρων.

Ποιους παράνομους «μετανάστες»; Αυτούς που στέλνει η Τουρκία στην Ελλάδα μέσω δουλεμπόρων;

Ποια σύνορα θα θεωρούν οι Τούρκοι πως παραβιάζονται; Εκείνα που έχουν στο κεφάλι τους σε αντιδιαστολή με το Διεθνές Δίκαιο;

Δείτε το βίντεο με τους Τούρκους να παρακολουθούν τα Ίμια και το Αιγαίο των Ελλήνων: