...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Όταν η εξουσία σε προδίδει

Ήταν κάποιοι Έλληνες οϋκάδες που υπεράσπιζαν ένα αεροδρόμιο στην Κύπρο κατά την εισβολή το καλοκαίρι του 1974. Σκληρά εκπαιδευμένοι, αντιμετώπιζαν το εχθρό σε κάθε του απόπειρα εναντίον τους.....
Ήταν μια χούφτα στρατιώτες, μια χούφτα Έλληνες, μα απ’ εκείνο το σημείο Τούρκος δεν πέρναγε. Κρατούσαν καλά, μέχρι που τους δόθηκε η εντολή να εγκαταλείψουν, να φύγουν… είχαν παραδώσει οι “υψηλά” ιστάμενοι το νησί στα χέρια του εχθρού. Είχαν προδώσει τους Έλληνες, παρέδωσαν τα όπλα… επέτρεψαν στους Τούρκους να καταλάβουν το μισό νησί, να κλέψουν, να σκοτώσουν, να βιάσουν, να βασανίσουν… επέτρεψαν στους μογγόλους να χύσουν ελληνικό αίμα!

Οι οϋκάδες που έφυγαν αναζητούσαν τροφή, δεν είχαν να φάνε. Κτυπούσαν τις πόρτες των Κυπρίων, μα αυτές παρέμεναν κλειστές. Κι όποιες άνοιγαν, στο άκουσμα της αναζήτησης τροφής ξανάκλειναν χωρίς να δοθεί μια μπουκιά… σε αυτούς που πολέμησαν γι αυτούς! Κανείς Κύπριος δεν τους έδωσε τροφή… κανείς Κύπριος δεν τους έδειξε την ελάχιστη ανθρωπιά.

Τρανοί πολεμιστές προδομένοι από κάφρους των εξουσιών, που πωλούν και την μάνα τους για τα λεφτά και τον αφανισμό των Ελλήνων. Δεινοί πολεμιστές που ζήτησαν ένα κομμάτι ψωμί από τον συνάνθρωπο και πήραν μια πόρτα κλεισμένη κατάμουτρα.

Έλληνες που ποθούν την δικαιοσύνη, ποθούν να έρθει επιτέλους η ανάσταση της Ελλάδος, Έλληνες που κλαίνε για λίγη ανθρωπιά… Έλληνες που στο βήμα τους τρέμει το έδαφος, ακόμα και στην ηλικία των 60 που είναι τώρα… Έλληνες που δεν τους επιτρέπεται να γυρίσουν στην πατρίδα Ελλάδα, γιατί γνωρίζουν πολλά και ξέρουν ότι θα τους “φάνε”. Έλληνες που περιμένουν να ακουστεί η φωνή της αλήθειας….

Παρέδωσαν οι της εξουσίας αυτό που ήταν δικό μας, χαρίσαμε σε κάποιους τη μάχη που κερδίζαμε…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218319811567094&id=1245845289