...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ : Αποκαλύπτουμε το κόλπο που στήθηκε με τη Χρυσή Αυγή

Αναρωτιέστε τι γίνεται στη γνωστή δίκη με κατηγορούμενη όλη σχεδόν την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής;
Εάν θυμόμαστε ,τότε – επί πρωθυπουργίας Σαμαρά  και κατ εντολή …
ξέρετε ποιων  – ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή κατά των 22 συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής .

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρισκόταν 6 βουλευτές , 13 στελέχη της ΧΑ, 1 ειδικός φρουρός και μια ανθυπαστυνόμος της οποίας έρευνα στο σπίτι της αποκάλυψε στις αρχές ένα «μίνι» οπλοστάσιο. Την ιδία περίοδο εκκρεμούσαν και 9 εντάλματα σύλληψης.

Πρωτοφανή κίνηση του κρατικού μηχανισμού  στα Ευρωπαϊκά δεδομένα να συλληφθεί ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα  !!

Γιατί άραγε ;

Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη μελέτη όλης της δικογραφίας και καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα… που ξεγυμνώνει όλη την υπόθεση

Οι κατηγορούμενοι – μέλη της Χρυσής Αυγής, στη δίκη που δρομολογήθηκε τότε  και δέσμευσε το αποτέλεσμα – έπρεπε να κατηγορηθούν με βάση τη νομοθεσία για τις τρομοκρατικές οργανώσεις , και όχι να παραπεμφθούν ως μέλη απλής εγκληματικής οργάνωσης και έτσι , αφού πρώτα πέσουν στα μαλακά , στην συνέχεια να αθωωθούν εκ των πραγμάτων , όπως θα δείτε ( πιθανότατα ) στη συνέχεια.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι σε κάθε περίπτωση το τεκμήριο αθωότητας θα πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους .

Υπήρξε συνεπώς ξεκάθαρη μεθόδευση , και ο «Σκύλος χορτάτος και – στο τέλος – η πίτα αφάγωτη » .Τούτο ήταν εξ αρχής ( μονομερώς ) το σχέδιο με μοναδικό απώτερο σκοπό , την αρπαγή των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής  από τα κόμματα «συλλέκτες» , σε συνδυασμό με την μέθοδο της παρατεταμένης δυσφήμησης ενός πολιτικού κόμματος .

«Καρφί δεν τους καιγόταν » παράλληλα , εάν σκοτώθηκε ένας νέος άνθρωπος

Είναι συνεπώς δρομολογημένη και «κλειδωμένη» εξ αρχής , η τελική αθώωση  των κατηγορουμένων και η δημιουργία έτσι «κοινωνικών ηρώων » στην συνέχεια , ( τους οποίους κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν )  ενισχύοντας όμως  την εσωστρέφεια στην ελληνική κοινωνία με ότι τούτο .

Τη δημιουργία δηλαδή κλιμακούμενης πολεμικής ατμόσφαιρας ,μεταξύ ακροδεξιών και ακροαριστερών ομάδων . Ήδη , ζούμε τέτοιες καταστάσεις .

Είναι καιρός η δικαιοσύνη να απεγκλωβιστεί από αυτήν την παγίδα και την παρατεταμένη δικαστική πλάνη , Κύριε Υπουργέ της δικαιοσύνης

 Δείτε εάν είναι επιτρεπτή η μεταβολή της κατηγορίας και σε κάθε περίπτωση, ας ολοκληρωθεί  επιτέλους η εκδίκαση της υπόθεσης αυτής .

Εκεί που φτάσαμε , στο συμφέρον πλέον όλων – των πλευρών – είναι η μη εκδίκασή της κι ως εκ τούτου η συνεχής χρονοτριβή ,  σε βάρος , της αξιοπιστίας του δικαικού μας συστήματος και της εμπιστοσύνης των πολιτών στη δικαιοσύνη

Ποιος θα προστατέψει αυτές τις Αρχές ;

Ποιος θα προστατέψει την κοινωνία από τις συγκρούσεις ακροαριστερών και ακροδεξιών ;

Ο Πόλεμος συμμοριών στα μεγάλα αστικά κέντρα με νεκρούς και μεγάλες καταστροφές, είναι αυτό που θα απασχολήσει , οσονούπω .

Ξέρουμε πλέον ποιοι θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί